Πόζαρε με έντονο φούξια ολόσωμο στη Μύκονο και ''έριξε'' το instagram - Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μπέλλα

Της λείπουν τα ελληνικά νησιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόζαρε με έντονο φούξια ολόσωμο στη Μύκονο και ''έριξε'' το instagram - Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, από όπου πρόσφατα έκανε και ένα ξέσπασμα, για δουλειά και σίγουρα νοσταλγεί στιγμές από το ελληνικό καλοκαίρι και αυτό φάνηκε από την ανάρτηση της το Σάββατο 30/7 στo instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από τη Μύκονο.

Το νησί των ανέμων αποτελούσε αγαπημένο της προορισμό και όσο να ναι έχει μπόλικο υλικό από τον εαυτό της στην περιοχή. Στην προκειμένη την είδαμε να ποζάρει χαλαρή, με ένα φούξια ολόσωμο και εκκεντρικά γυαλιά, σε πολύ ιδιαίτερη πισίνα.

Η Ιώαννα Μπέλλα ποζάρει στη Μύκονο με το μαγιό της

Ιωάννα Μπέλλα - μαγιό

Οριστικός χωρισμός για την Ιωάννα Μπέλλα

Δεν χώρισε για τα καλά μόνο πολύ γνωστή τραγουδίστρια, αλλά ακόμη ένα πρόσωπο στο χώρο της showbiz. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μιλώντας μέσω live σύνδεσης με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της. Το τελευταίο διάστημα με τον επιχειρηματία - δείτε τον εδώ - είχαν ζήσει κάποιες διακυμάνσεις στη σχέση τους

«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος» είπε η Ιωάννα Μπέλλα.