Full in love στο Ηρώδειο - Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον σύζυγό της

Πολύ ταιριαστοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Full in love στο Ηρώδειο - Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον σύζυγό της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Παρασκευής 29/7 βρέθηκε το Ηρώδειο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια, στα οποία η ίδια δε χαλάει χατίρι.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και να απόλαυσε τη βραδιά από τις φωτογραφίες, που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr. Εκείνη φόραγε μια ολόσωμη φόρμα με λαχούρια και εκείνος ήταν σε ανάλογο καλοκαιρινό mood με το ένα πουκάμισο γεμάτο φοίνικες.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Ηρώδειο με το σύζυγό της

Παπουτσάκη - Πιλαφάς

Όλη η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον της ηθοποιού

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη έξω από το στούντιο, όπου γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στην οποία βρέθηκε καλεσμένη χθες το μεσημέρι. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 8/6.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν από τη νέα σεζόν θα τη δούμε παρουσιάστρια σε κάποια εκπομπή, καθώς το όνομα της συζητιέται. Η ηθοποιός βέβαια αυτή την περίοδο διανύει στιγμές χαλάρωσης αφού πρόσφατα δημοσίευσε και φωτογραφία με τα παιδιά της από την παραλία(δείτε εδώ το καλλίγραμμο κορμί της).

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου η αγαπημένη ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια και απάντησε:

«Ορίστε; Ακούτε ότι θα κάνω πρωινή εκπομπή; Εγώ δεν το ακούω. Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο εγώ. Δε θα παρουσίαζα εκπομπή. Δεν είμαι ειδική γι’ αυτό εγώ»