Survivor 5: Που τα είχε όλα αυτά; Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τον αριθμό των κιλών που έχασε στο παιχνίδι

Ήταν πολλές οι κακουχίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Που τα είχε όλα αυτά; Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τον αριθμό των κιλών που έχασε στο παιχνίδι

Ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, όσο διάστημα ήταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στο Survivor 5 και τώρα πια έχει τη χαρά την εισπράττει και από κοντά αλλά και στα social media.

Ο ίδιος μάλιστα επιδιώκει να διατηρεί μια ουσιαστική επαφή με όλους, όσοι τον αγαπούν και έτσι το Σάββατο 30/7 έκανε ένα Q&A στο instagram απαντώντας σε πολλές απορίες. Εκτός λοιπόν από τον αριθμό των κιλών, που έχασε μίλησε και για το πως αισθάνεται για όλα όσα ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη του.

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τον αριθμό των κιλών που έχασε στο Survivor 5

Σοϊλέδης - Survivor

«Θα είχα φύγει από παιχνίδι...»

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπε ο πρώην παίκτης Survivor αναφέρθηκε στο περιβόητο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά αλλά και για το ένιωσε βλέποντας την τόσους μήνες μετά.

Το ζευγάρι είναι γεγονός, πως είναι πολύ καλά μαζί και η απόσταση δεν μπήκε ανάμεσα τους, όμως αυτό που τον έκανε να νιώσει αρκετά άσχημα έχει να κάνει με τον πόλεμο, που δέχτηκε η γυναίκα του όσο καιρό εκείνος αγωνιζόταν στον Άγιο Δομίνικο, δηλώνοντας μάλιστα πως αν τα ήξερε όλα αυτά θα είχε φύγει.

«Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε μια επένδυση σε ένα κομμάτι δουλειάς. Μια δουλειά η οποία θα μπορέσει να μας αποφέρει ένα εισόδημα μέσα στο πέρας του χρόνου. Να αλλάξουμε σπίτι και να πάμε σε ένα μεγαλύτερο, με ένα μεγαλύτερο δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι οπότε και θέλουμε να είναι λίγο πιο ευρύχωρο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βλέποντας την Μαρία στη στιγμή της ανακοίνωσης θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη γιατί έχει στεναχωρηθεί και η ίδια με την ανακοίνωση. Πολύ λογικό και ψάχνει για να δει πως έχει αντιδράσει ο Άρης και πως το έχει πάρει ο Άρης γιατί η Μαρία ήθελε εκείνη τη στιγμή να μη στεναχωρηθώ εγώ. Σηκώθηκε από τη θέση της και έψαχνε να με βρει.

Όταν είσαι σε ένα ριάλιτι πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και σε νοιάζει κυρίως πως νιώθει η σύντροφος σου. Όταν αντίκρυσα φίλους που μου έλεγαν όλα αυτά που πέρασε η Μαρία αυτό το εξάμηνο, να είστε σίγουροι ότι αν είχα μάθει μέσα στο παιχνίδι πόσο δύσκολα περνάει θα είχα βγει από το παιχνίδι»