Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τζο Μπάιντεν - Τι συνέβη;

Κόλλησε κορωνοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τζο Μπάιντεν - Τι συνέβη;

Ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία του Τζο Μπάιντεν καθώς γνωστοποιήθηκε πως κόλλησε για δεύτερη φορά κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχαν "σκάσει" τα ευχάριστα καθώς η εγγονή του παντρεύεται.

Η επίσημη επιστολή από τον γιατρό του για τον κορωνοϊό

«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου Ο Τζο Μπάιντεν δεν παρουσίασε νέα συμπτώματα και συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση» και τόνισε ότι ο πρόεδρος των Η.Π.Α θα επιστρέψει στην καραντίνα. Θυμίζουμε πως η προηγουμένη φορά που ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήταν στις 21 Ιουλίου.»

Ο Τζο Μπάιντεν δέχθηκε επίθεση από τζιτζίκια

Ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε, δέχτηκε πρόσφατα επίθεση από τζιτζίκια σε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, στην Αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, καθ’ οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Αμερικανός πρόεδρος συνομιλούσε με κάποιους στρατιωτικούς συνοδούς όταν έκανε μια απότομη κίνηση και έπιασε το λαιμό του.

Αφού λοιπόν, έριξε μια σφαλιάρα στο λαιμό του, ο Τζο Μπάιντεν στράφηκε προς τους δημοσιογράφους και αστειεύτηκε: «Προσέξτε τα τζιτζίκια. Εμένα μου επιτέθηκε ένα».

Το πρόβλημα με τα τζιτζίκια είναι τόσο έντονο, που προχθές το βράδυ, ένα αεροπλάνο που θα μετέφερε δημοσιογράφους στο Λονδίνο για την κάλυψη της επίσημης επίσκεψης του Μπάιντεν, καθυστέρησε περισσότερο από 7 ώρες επειδή μια επίθεση τζιτζικιών είχε προκαλέσει ένα μηχανικό πρόβλημα.