Αλέξανδρα Καϋμένου: "Έσπασε" την σιωπή της για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Είναι ένας άνθρωπος πίσω από...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλέξανδρα Καϋμένου:

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος tv» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου τα απρόπτα δεν άργησαν να έρθουν.

Από την άλλη, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για την συνεργασία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη καθώς τους βλέπαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου

Ποια είναι η καλύτερη συνεργασία που είχες μέχρι τώρα; Υπάρχει άνθρωπος που να θεωρείς μέντορα;

Θα αφήσω εκτός τη συνεργασία μου με τον Χρύσανθο και τον Παναγιώτη που είναι άψογη, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και όλη την ομάδα που είχαμε εκείνο το διάστημα στην εκπομπή.

Το δύσκολο σε αυτό το επάγγελμα είναι να κάνεις φίλους που να μπορείς να τους εμπιστεύεσαι κι εγώ από τη συνεργασία αυτή απέκτησα γύρω μου τέτοιους ανθρώπους. Απέκτησα έναν πραγματικό φίλο που μπορεί αυτό το διάστημα να βρισκόμαστε τηλεοπτικά απέναντι, όμως ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τη δουλειά του άλλου.

Μέντορα έχω. Είναι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες, που πάντοτε ακούω και ακολουθώ τις συμβουλές της. Επίσης, θεωρώ «σχολείο» τη συνεργασία μου με τον δάσκαλο Γιώργο Παπαδάκη. Έμαθα πολλά δίπλα του στον χειρισμό των θεμάτων και στον τρόπο της παρουσίασης.

«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου

H Αλεξάνδρα Καϋμένου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Τρίτη 1/3 και μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της στην επαγγελματική και προσωπική της ζωής, στο μνημόσυνο που έγινε ένα χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι αλλά και για την πρώτη της δολοφονία που έπρεπε να καλύψει σε ρεπορτάζ.

Μάλιστα, η τραγωδία στο Μάτι επανήλθε και εχθές στο προσκήνιο καθώς στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται μαγείρεψε παίκτρια η οποία έχασε το σπίτι της από την τεράστια πυρκαγιά και εξιστόρησε όλα τα γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί τότε.

«Έχω συγκινηθεί, κι αυτή είναι από τις πιο έντονες στιγμές μου, σε ρεπορτάζ στο Μάτι. Ήταν το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο, ήμασταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, πάρα πολύς κόσμος κι όλοι οι συνάδελφοι στημένοι για τα ζωντανά μας. Σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω.

Κι εκεί που είμαι στον αέρα και λέω το ρεπορτάζ καταλαβαίνω ότι δακρύζω με αυτά που λέω και με κόψανε, ολοκλήρωσα το ρεπορτάζ μου γιατί μου γινόταν πάρα πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Καϋμένου και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει, έκλαιγα δύο μέρες ανεξήγητα. Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα. Είχα δει σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί».