Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία - Πρώην παίκτρια του MasterChef θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία -  Πρώην παίκτρια του MasterChef θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Παρασκευής Παπά μέσα από την συμμετοχή στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, ή κοινώς «MasterChef» όταν ήταν ακόμη ο πρώτος κύκλος προβολής του. Να τονισούμε πως η πρώην παίκτρια του μαγειρικιού ριάλιτι είχε καταφέρει να περάσει στις οντισιόν αλλά και το bootcamp, κερδίζοντας μια θέση μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πλέον η Παρασκευή Παπά μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει έχει έναν λόγο παραπάνω στο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή. Από την άλλη, η Ιωάννα Σιαμπάνη περιμένει επίσης το πρώτο της παιδάκι.

Η ανάρτηση της Παρασκευής Παπά για την εγκυμοσύνη της

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Όταν οι δύο έγιναν τρεις».

Τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο του MasterChef - Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει;

Είναι γνωστό πως οι κριτές του MasterChef συχνά πυκνά πειράζουν ό ένας τον άλλον με το Twitter να είναι εκεί για να σχολιάσει την κάθε ατάκα τους. Στον τελικό λοιπόν την Τετάρτη 15/6 το βράδυ, μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας βρέθηκαν δίπλα στην λαμπερή καλεσμένη τους προκειμένου να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο φιναλίστ.

Μετά το τέλος της αξιολόγησης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει αν ο Σωτήρης του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας. Έλα πάμε».

«Πού το ξέρετε ρε μπαγάσα; Πού το ξέρετε», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος δέχτηκε μια σφιχτή αγκαλιά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, χωρίς να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει την συνέχειά του στο MasterChef.