Άλλαξε μαλλί και έγινε μια άλλη - Σχεδόν αγνώριστη η Αθηνά Σίνδου μετά την απόρριψη του Παππά στο Bachelor

Τι λέτε... της πάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλαξε μαλλί και έγινε μια άλλη - Σχεδόν αγνώριστη η Αθηνά Σίνδου μετά την απόρριψη του Παππά στο Bachelor

Την Αθηνά Σίνδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο The Bachelor 2. Κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική 6άδα, ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς τελικά δεν την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Η Αθηνά NY ήταν εκείνη που κατάφερε να τον "μαγέψει" παρόλο που η σχέση τους δεν κράτησε - δείτε τι κάνει σήμερα.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε περάσει μόνο 7 μήνες από τον τελικό και η κάθε παίκτρια να έχει πάρει το δρόμο της, ωστόσο, πρόσφατα η Αθηνά επέλεξε να ανανεωθεί και να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Άλλος άνθρωπος η Σίνδου μετά το Bachelor

Η Αθηνά επέλεξε να αλλάξει απόχρωση στα μαλλιά της και να αποχωριστεί την πλατίνα. Πλέον είναι καστανή και της πηγαίνει πολύ.

Αθηνά Σίνδου Bachelor

Αθηνά Σίνδου χορτοφάγος Bachelor

Στον αέρα η τύχη του επόμενου κύκλου

Οι δύο σεζόν του «The Bachelor» τόσο με τον Αλέξη Παππά, όσο και με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ολοκληρώθηκαν και τα συναισθήματα είναι μάλλον ανάμεικτα. Και αυτό γιατί παρότι το ριάλιτι έκανε πολύ καλά νούμερα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο στους θαυμαστές όσο και στους πολέμιους, φαίνεται πως δεν έχει θέση στον προγραμματισμό του καναλιού.

Τις προηγούμενες μέρες παρ' όλα αυτά δημοσιεύματα έδιναν με βεβαιότητα το ok στο bachelor για τη νέα σεζόν, αφού κυκλοφορούσαν και φήμες για τον νέο bachelor και το τεράστιο ποσό που θα πάρει(δείτε εδώ ποιος είναι).

Ο λόγος που θα έχουμε μάλλον το αναμενόμενο ''διαζύγιο'' έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του καναλιού που στρέφεται πλέον στη μυθοπλασία. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» που γκρέμισε από τον θρόνο τους τις «Άγριες μέλισσες» αλλά και τις εξαιρετικές κριτικές και την καλή απόδοση που είχε το σίριαλ «Ψέματα», ο Alpha θέλει να ενισχύσει την prime time ζώνη με νέες σειρές.

Μία από αυτές είναι το «Αυτή η νύχτα μένει» , όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου .Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται βεβαίως στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είχε γίνει και ταινία με την Αθηνά Μαξίμου και τον Νίκο Κουρή.
Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η prime time ζώνη του σταθμού θα είναι γεμάτη από ελληνικά σίριαλ και δεν υπάρχει χώρος πια για ριάλιτι.