«Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα» - Το άγνωστο περιστατικό με την Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Όσο ήταν στον αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα» - Το άγνωστο περιστατικό με την Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε και να μην αναφερθεί στον ρόλο, που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και στο πιο δύσκολο περιστατικό, που είχε να αντιμετωπίσει ως παρουσιάστρια.

Σίγουρα με τη μέχρι τώρα εμπειρία της έχει τύχει πολλές φορές να έρθει σε δύσκολη θέση, να συγκινηθεί, να νευριάσει, ακόμα και να μην ξέρει απόλυτα πως να διαχειριστεί μια κατάσταση στον αέρα. Αυτό όμως, που την έκανε να ''θολώσει'' πέραν της Ουκρανίας, ήτα το όλο ζήτημα με τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Η Δανάη Μπάρκα εκμυστηρεύτηκε την πιο δύσκολη στιγμή της ως παρουσιάστρια

Πόσο άλλαξε η ζωή του από τη στιγμή που έγινες κεντρική παρουσιάστρια;

Η ίδια και χειρότερη με τους φίλους μου και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Άλλωστε, ούτε εκείνοι έχουν αλλάξει. Είναι οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια. Προφανώς είμαι πιο προσεκτική σε δημόσιους χώρους για διάφορους λόγους, όμως είμαι, νομίζω, η ίδια, τρελή φίλη τους. Που οργανώνω εκδρομές, πάρτι, χορούς και όλη μέρα δουλεύω στα τηλέφωνα.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που δυσκολεύτηκες να διαχειριστείς στον αέρα;

Σίγουρα οι στιγμές με τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα και το σοκ μου μπροστά σε αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και στα διαλείμματα να μιλάω με τη Δήμητρα, την αρχισυντάκτριά μας, και να είμαι σε κατάσταση απελπισίας. Είμαι αρκετά ευαίσθητη, οπότε τέτοιες καταστάσεις με διαλύουν.

Δανάη Μπάρκα

Ένιωσες ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σου πως σε αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Σταυροπούλου και όχι σαν τη Δανάη;

Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ.

Αρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους».

«Η στήριξή σου...»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7, μία μέρα μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της για φέτος, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. Τη συνέντευξή της παρακολούθησε ο καλός της φίλος και CEO της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ στο Instagram ένα story που συνόδευσε με καρδούλες.

Μία γερή σχέση φιλίας και εκτίμησης δένει τον Νίκο Κοκλώνη και τη Δανάη Μπάρκα με τον τηλεοπτικό παραγωγό να εκφράζει συχνά τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Από πλευράς της η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το ποστ χωρίς να παραλείψει να εκφράσει γι άλλη μία φορά την εκτίμηση της στο πρόσωπο του Νίκου Κοκλώνη.

«Ο Νίκος μου. Σ΄ευχαριστώ για όλα. Η στήριξή σου -επαγγελματικά και προσωπικά- ήταν και είναι βάλσαμο», ήταν τα συγκινητικά της λόγια.

το δημοσιο ευχαριστω της Μπάρκα στον Κοκλωνη