Χαζομπαμπάς με τα όλα του - Το νέο παιχνίδι που βρήκε ο Άκης Πετρετζίκης στον 1 έτους γιο του

''Λιώνει'' για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς με τα όλα του - Το νέο παιχνίδι που βρήκε ο Άκης Πετρετζίκης στον 1 έτους γιο του

O Άκης Πετρετζίκης είναι ο ορισμός του χαζομπαμπά, αφού η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο από την ημέρα, που ήρθε στη ζωή του ο ενός έτους γιος του Αχιλλέας και αναμένεται να ''τρελαθεί'' και άλλο με το που γεννηθεί και το δεύτερο παιδάκι του.

Ο σεφ, του έχει τόσο μεγάλη αδυναμία, που μέχρι και στην κουζίνα μπήκε μαζί του. Προσπαθεί να μη χάνει λεπτό από το μεγάλωμα του και τις ώρες, που βρίσκεται στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν μαζί. Μάλιστα, η τελευταία τους ασχολία ήταν να παίξουν μαζί μουσική στο παιδικό πιάνο, που του έχει αγοράσει.

Το νέο παιχνίδι του γιου του Άκη Πετρετζίκη

Έτσι σχολίασε η Μενεγάκη τα γεννητούρια που αναμένει ο Πετρετζίκης

Η Ελένη Μενεγάκη στη έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 10/5 έκανε μια πολύ γλυκιά αναφορά μιας και οι εγκυμοσύνες στη showbiz αυξάνονται και η τελευταία είδηση για τα γεννητούρια του Πάνου Ιωαννίδη έπεσαν σαν βόμβα στον χώρο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού έδειξε και εκείνη πως ξαφνιάστηκε με την είδηση έκανε ένα σχόλιο, που εκφράζει την αίσθηση πολλών.

Από τη μία έχουμε το παιδί, που περιμένει ο Κουτσόπουλος και από την άλλη πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης και η γυναίκα του περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. Έτσι λοιπόν τόνισε πως παρατηρεί κάτι πολύ καλό να γίνεται από τους γνωστούς Έλληνες σεφ, μιας και μέρα με τη μέρα ενημερωνόμαστε για άλλη μια εγκυμοσύνη.

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αφτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν».

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.