Με λευκό μακρύ φόρεμα και τον έναν ώμο έξω - Εντελώς άβαφη η Ζήνα Κουτσελίνη στις διακοπές της στην Πάρο

Και έτσι μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λευκό μακρύ φόρεμα και τον έναν ώμο έξω - Εντελώς άβαφη η Ζήνα Κουτσελίνη στις διακοπές της στην Πάρο

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από έναν δύσκολο και πολύ απαιτητικό για την τηλεόραση χειμώνα, αποχαιρέτησε το πιστό της κοινό και πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει τις διακοπές της σε κυκλαδίτικο νησί μαζί με την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε όποια εκκρεμότητα είχε στην πόλη ταξίδεψε αμέσως για την Πάρο, από την οποία κάνει τις αναρτήσεις της τον τελευταίο καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Από την τελευταία της μάλιστα φωτογραφία φαίνεται να είναι στα καλύτερα της, ξεκούραστη επιλέγοντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα σε μία από τις βόλτες της.

Και επειδή η ίδια έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε, πως για άλλη μια φορά επέλεξε να μην έχει ίχνος μακιγιάζ, αφού το νόημα των διακοπών είναι η χαλάρωση. Άλλωστε την είδαμε να τολμάει να βγει στην τελευταία της εκπομπή άβαφη, επομένως όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στην Πάρο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού έφτασε! Αύγουστος #καλομηνα #καλοκαιρι #αύγουστος».

Κουτσελίνη - Πάρος

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε το κοινό της η Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Παρασκευής 8/7, αποχαιρέτησε για άλλη μία χρονιά το πλατό, τους συνεργάτες και τον κόσμο που την παρακολουθεί πιστά, σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, σε αντίθεση με τον τρόπο που επέλεξε να κλείσει την εκπομπής της την Πέμπτη 7/7 κατά την οποία "έκραξε" τους ανταγωνιστές της.

Έτσι, λοιπόν, αφού θα συνεχίσει για 8η συνεχόμενη χρονιά αυτό το ταξίδι, ευχαρίστησε το κοινό της και τόνισε πως αισθάνεται γεμάτη για την σεζόν που πέρασε. Μάλιστα, την ώρα που εκφωνούσε το "αντίο" της, από πίσω έπαιζε ένα τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Είμαστε πραγματικά μια πολύ όμορφη παρέα. Τελειώνω αυτή την εκπομπή γεμάτη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.