Φουλ ερωτευμένη η Ματίνα Ζάρα - Τα καυτά φιλιά και τα παιχνίδια στη θάλασσα με το σύντροφό της Χρήστο Βαρδάλο

Δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φουλ ερωτευμένη η Ματίνα Ζάρα - Τα καυτά φιλιά και τα παιχνίδια στη θάλασσα με το σύντροφό της Χρήστο Βαρδάλο

Τρελά ερωτευμένη είναι μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο, η γνωστή τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα, αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό είναι σε σχέση με τον μάνατζερ Χρήστο Βαρδάλο. Οι δυο τους διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή ενός ζευγαριού και πραγματοποιούν πλέον συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε αυτή τη φορά στη Μύκονο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με αγκαλιές και φιλιά μέσα στο νερό.

Η αποκάλυψη για το νέο αυτό ειδύλλιο έγινε πριν από λίγο καιρό, καθώς οι δυο τους είχαν κάνει κοινή εμφάνιση και σε νυχτερινό κέντρο, όπου δέχτηκαν να φωτογραφηθούν. 7 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Χούτο η εμφάνιση του νέου της συντρόφου φαίνεται πως της έχει αλλάξει τη ζωή, αφού δε σταματά να χαμογελά όταν είναι στο πλάι του.

Oι φωτογραφίες από το μπάνιο της Ματίνας Ζάρα και του Χρήστου Βαρδάλου στη Μύκονο

Η Ματίνα Ζάρα και Χρήστος Βαρδάλος στη Μύκονο

Η Ματίνα Ζάρα και ο Χρήστος Βαρδάλος αγκαλιά μέσα στη θάλασσα

Το καυτό φιλί της Ματίνας Ζάρα και του Βαρδάλου μέσα στο νερό

Έχει αφήσει πίσω τα παλιά η τραγουδίστρια «Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε πριν από λίγους μήνες η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».