Κάτι την έχει πληγώσει και το λέει με μισόλογα - Η αινιγματική ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο instagram

«Είναι μια πράξη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάτι την έχει πληγώσει και το λέει με μισόλογα - Η αινιγματική ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο instagram

Η Φαίη Σκορδά περνάει ένα καλοκαίρι αποτραβηγμένο από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας θα λέγαμε μιας και δεν κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα social media και η τελευταία, που έκανε άφησε αιχμές, πως δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η παρουσιάστρια και ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Χαλκιδική, χαλαρώνει λίγο πριν αναλάβει τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, στον οποίο σταθμό θα υπάρξει για πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρουμε αν τελικά την πλήγωσε η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι την στεναχωρεί , αφού δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακή 31/7 στο προφίλ της μια φράση από βιβλίο του Paulo Coelho.

Η αινιγματική ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο instagram

«Αυτοί που αγαπούν μπορούν να κερδίσουν τον κόσμο, είναι αυτοί που δε φοβούνται να χάσουν τίποτα. Η αληθινή αγάπη είναι μια πράξη ολοκληρωτικής εγκατάλειψης».

Φαίη Σκορδά

Η αντίδραση της Σκορδά μετά την νέα συνεργασία

Μετά από τηλεοπτικό θρίλερ που εξελίχθηκε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ) τελικά η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου αφού δεν τα έβρισκαν σχετικά με την εκπομπή που θα αναλάμβανε από τη νέα σεζόν. Τελικά λοιπόν, "έκλεισε" με τον ΣΚΑΙ και την Τετάρτη 27/7 βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έκανε repost αναρτήσεις πρώην συνεργατών της και μη σχετικά με την μεταγραφή της μετά από πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, και η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της στο Instagram έκανε repost από μόνη της την ανάρτηση του σταθμού.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΙ