Οι ακόλουθοί του κάνουν πάρτι - Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Γιάννη Κουκουράκη από τις διακοπές του

Δείτε τις αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι ακόλουθοί του κάνουν πάρτι - Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Γιάννη Κουκουράκη από τις διακοπές του

Ο Γιάννης Κουκουράκης έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του μικρού γιου των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες στο κανάλι του ANT1 και έκτοτε έχει αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό, το οποίο αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από γυναίκες (εδώ μπορείς να καταλάβεις γιατί).

Αφού, λοιπόν, ο ίδιος ξεκίνησε τις διακοπές του, οι φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και, όπως είναι φυσικό, οι ακόλουθοί του κάνουν πάρτι. Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέβασε δύο εικόνες του από την πισίνα, όπου είναι ημίγυμνος με το μαγιό του στα γαλάζια νερά και τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Με γυαλιά στο κεφάλι και ένα πολύχρωμο και tribal μαγιό, συγκεκριμένα, έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ το χαμόγελό του στη δεύτερη ανάρτησή του μιλάει από μόνο του για το πόσο απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο.

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Γιάννη Κουκουράκη από τις διακοπές του

Γιάννης Κουκουράκης

Γιάννης Κουκουράκης - πισίνα

Η σπαρακτική αφιέρωση στον Πάνο Νάτση - «Κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια...»

Οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Δευτέρας 14/2 στις βραδιές «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουκουράκης προχώρησε και σε μια αφιέρωσή στον αδικοχαμένο συνάδελφό του Πάνο Νάτση, κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν.

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο ηθοποιός που ήταν ανάμεσα σε εκείνους που οδήγησαν τον Πάνο Νάτση στην τελευταία του κατοικία.