«Η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έτοιμη να γεννήσει, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό αντιμετώπισε μερικές δυσκολίες που την έκαναν να ανησυχήσει για λίγο. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ και να ξεπερνάει τις δυσκολίες με χαμόγελο. Έτσι, προχώρησε σε μία ακόμη ξεκαρδιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα εξηγώντας πως θα ήθελε να αισθάνεται και που να βρίσκεται σε ένα ιδανικό σενάριο, χλευάζοντας την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή όπου δεν αντέχει άλλο το βάρος της κοιλιάς της.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την εγκυμοσύνη της

«INSTAGRAM

Φυσικά το σύμπαν συνωμοτεί την ώρα που γίνεται το κλικ, εγώ να βρίσκομαι σε ένα ονειρεμένο location μέσα σε άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, την τέλεια στιγμή που ο ήλιος λούζει τα μαλλιά,το πρόσωπο και το κορμί μου (aka magic hour) ο αέρας να δίνει την υπεροχη κίνηση στο φόρεμα μου και γενικα όλα να συνθέτουν αυτό το #summermood

REALITY

Φυσικά το σύμπαν την ώρα που γίνεται το κλικ, μου λέει κατάμουτρα: "Άσε μας κουκλίτσα μου"! Βρίσκομαι στην αυλή οπότε θα βολευτώ με καμία γλάστρα για background στην καλύτερη... προσπαθώντας και σχεδόν αγκομαχωντας θα έλεγα να βγάλω μια ριμαδοσελφι. Σε παράλληλο χρόνο μ' έχει στραβώσει ο ήλιος, η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ το βάρος της κοιλιάς μου δεν παλεύεται πχια...», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Fun fact το κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στο τέλος ότι κι αν γίνεται γουστάρω, είναι πρώτη του Αυγούστου, τα φορεματα μου @fullah_sugah με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (one size αφου) και Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ ΜΩΡΕΕΕΕ είτε έτσι είτε αλλιώς!!!!!!! Καλό μήνααααα!!!».

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - ετοιμόγεννη

Μαντώ Γαστεράτου - έγκυος

Ταυτίστηκαν οι μέλλουσες μανούλες

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Μαντώ Γαστεράτου πρόκειται αργά η γρήγορα να γίνουν μαμάδες, αφού διανύουν και οι δύο μια όμορφη περίοδο εγκυμοσύνης. Βέβαια πέρα από την ευτυχία, υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές σε μία τέτοια φάση καθώς το σώμα και ο οργανισμός μιας γυναίκας αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές. Ένα story λοιπόν τέτοιου περιεχομένου που ανέβασε η Γαστεράτου έγινε αφορμή για να το αναδημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη, φανερά ανακουφισμένη όπως γράφει που δεν είναι η μόνη που νιώθει έτσι.

Η γνωστή influencer άλλωστε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έχει παραδεχθεί στους followers της ότι δεν περνάει και πολύ εύκολα ως οργανισμός τη φάση αυτή. Πολλά είναι τα stories που έχει κάνει, όπου δηλώνει πως νιώθει ανακατωσούρες, αδυναμία, ενώ και οι ορμονικές της αλλαγές της προκαλούν αδυναμία να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

«Οι ορμόνες μου χορεύουν τσα-τσα-τσα, jtouni σε νιώθω», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαστεράτου με την Τούνη να την αναδημοσιεύει και να γράφει ανακουφισμένη «Χαχαχα, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη».

Με αυτό τον τρόπο έδωσε και δύναμη η μία στην άλλη, αφού και η Γαστεράτου θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει σύντομα, ενώ η Ιωάννα Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και είναι τριών μηνών έγκυος.

Η ανάρτηση της Μαντως Γαστεράτου για τις ορμονικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη