«Προσέχω πολύ και...» - Η Ρεγγίνα Μακέδου παραμένει απομονωμένη στο σπίτι της

Μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσέχω πολύ και...» - Η Ρεγγίνα Μακέδου παραμένει απομονωμένη στο σπίτι της

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι ένα κορίτσι σύμβολο της δύναμης και της αισιοδοξίας, η οποία πριν από λίγο καιρο ολοκλήρωσε τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και πλέον είναι στο σπίτι της, αναρρώνοντας από όλα τα δύσκολα, που της έχουν συμβεί.

Το σημαντικό είναι, πως έχει επιδείξει τεράστια υπομονή και παρ' όλο που πάλεψε με τον καρκίνο, οι φορές που έσπασε ήταν ελάχιστες. Τώρα πια λοιπόν, που αισθάνεται σωματικά καλύτερα απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της μέσω ενός Q&A στο Instagram σχετικά με το πως είναι η υγεία της και τι θα πρέπει να περιμένει.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Ρεγγίνας Μακέδου

Μακέδου - Καρκίνος

Μακέδου - Ρεγγίνα

«Εύχομαι σε δύο χρόνια να είμαι...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί υπόδειγμα για την δύναμη της ψυχής της, αλλά και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για την αντιμετώπιση του καρκίνου για δεύτερη φορά. Μετά τα ευχάριστα νέα σχετικά με την νοσηλεία της, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την Δευτέρα 23/5, και εξήγησε ποια είναι η κατάστασή της σε αυτή τη φάση.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την υποτροπή της νόσου, δεν έχασε το χαμόγελό της και, μάλιστα, προσπαθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στα social media γενικότερα, να βοηθά όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, μιλώντας για την εμπειρία της και στέλνοντας τα μηνύματά της.

«Η μεταμόσχευση είναι το δώρο που μου κάνει ένας άγνωστος άνθρωπος! Εύχομαι σε 2 χρόνια να είμαι καλά και να του πω “ευχαριστώ”», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει την συγκίνησή της.