Επιμελώς ατημέλητη στην Πάρο - Το πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 52 της

Εντυπωσιακή και έτσι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επιμελώς ατημέλητη στην Πάρο - Το πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 52 της

Από την Πάρο βλέπουμε τη Ζήνα Κουτσελίνη να κάνει τελευταία της αναρτήσεις της στα social media, αφού αυτός ήταν ένας ακόμη καλοκαιρινός προορισμός για την παρουσιάστρια και την όμορφη οικογένειά της.

Η Ζήνα φαίνεται να χαλαρώνει με την πραγματική έννοια της λέξης, αφού σε όσες φωτογραφίες της έχει δημοσιεύσει στο instagram τη βλέπουμε να αποπνέει έναν νησιώτικο αέρα και να χαμογελάει άβαφη στον φακό. Με τον ίδιο τρόπο είπε την καλημέρα της την Τρίτη 2/8 στον κόσμο, που την ακολουθεί χαμογελώντας χωρίς ίχνος make up.

Η Ζήνα Κουτσελίνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κουτσελίνη - Άβαφη

Η στιγμή που βγήκε στον αέρα της εκπομπής επιμελώς ατημέλητη

Αυλαία έριξε (8/7) και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα, η οποία μάλιστα αποφάσισε να βγει στον αέρα αμακιγιάριστη και με έναν απλό κότσο στα μαλλιά.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά».

Αμέσως μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελία, οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.