Τον εξέθεσε η Amber Heard - Αποκάλυψε την πάθηση του Johnny Depp που τον κάνει βίαιο

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τον εξέθεσε η Amber Heard - Αποκάλυψε την πάθηση του Johnny Depp που τον κάνει βίαιο

Και ενώ τα πράγματα φαίνεται να είχαν ηρεμήσει μεταξύ τους, η Amber Heard δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους τη δικαστική διαμάχη έως τη δικαίωσή της. Έτσι η νομική ομάδα της, παρουσίασε κάποια έγγραφα που αποδίδουν κάποια βίαια περιστατικά που ισχυρίζεται ότι συνέβησαν εις βάρος της, στη στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp.

Και ο ίδιος πάντως, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και θα πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε γαλλική ταινία φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τα όσα τράβηξε στα δικαστήρια εξαιτίας της πρώην συζύγου του. Έτσι σε πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε μαζί με τον Βρετανό κιθαρίστα Jeff Beck υπάρχουν κάποιοι στίχοι που φαίνεται να είναι ''καρφιά'' για την ίδια.

Τι υποστήριξε η νομική ομάδα της Amber Heard για τη στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp

Σύμφωνα με το Page Six, ντοκουμέντα που παρουσίασε η ομάδα της Άμπερ Χερντ αναφερόμενη στο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού στην Αυστραλία, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, γινόταν πιο βίαιος.

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διαρρεύσει και μια άλλη εκδοχή υπέρ του Ντεπ όμως, σύμφωνα με την οποία η αδερφή της Χερντ είπε στην εργοδότρια της, πως η ηθοποιός έκοψε το δάχτυλο του Ντεπ, στο περιστατικό όπου φέρεται να βιάστηκε.

«Το δικαστήριο έκανε λάθος και...» υποστηρίζει η πλευρά της

Μπορεί ο Johnny Depp να πανηγύρισε στο άκουσμα της δικαίωσης του από το δικαστήριο, μετά από μία δίκη που καθήλωσε τον πλανήτη και δίχασε τους πάντες, ακόμη και πολύ δικά του άτομα, μετά τις κατηγορίες που ακούγονταν από την πρώην σύζυγό του, ωστόσο νέες εξελίξεις και πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Η πλευρά της ηθοποιού Amber Heard, ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, από την οποία κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Εκπρόσωπος της επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση. Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε: «Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του ηθοποιού ήταν πως: «Οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Ντεπ σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».