«Κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας από τους αθλητές που έχουν κάνει περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα με την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τα μετάλλια που έχουν φέρει πίσω. Όσο αφοσιωμένος κι αν είναι στην οικογένειά του, ποτέ δεν ξεχνά την μάχη που έχει δώσει με τον εαυτό του για να τα καταφέρει όλα αυτά.

Έτσι, με αφορμή τον ένα χρόνο που πέρασε από την ημέρα που κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο, ο ίδιος προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την Τρίτη 2/8.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τον πιο ιδιαίτερο αγώνα της ζωής μου! Τον αγώνα της μάσκας, των μέτρων, των άδειων γηπέδων και του πόνου! Παραμένει όμως μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις της ζωής μου! Προχωράμε για τα επόμενα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Λευτέρης Πετρούνιας

Ελευθέριος Πετρούνιας - Ολυμπιακοί αγώνες

Ελευθέριος Πετρούνιας

«4 χρόνια μετά και δύο παιδιά, είσαι...»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετρούν τέσσερα χρόνια γάμου και είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες, από το 2019 και το 2020 αντίστοιχα η κάθε μία τους, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για να διασκεδάζουν οι δυο τους όπως πρώτα. Μάλιστα, ο πρώτος την κοιτάει ακόμη με τον ίδιο τρόπο και την θεωρεί το ίδιο όμορφη και γλυκιά.

Και η απόδειξη αυτού είναι το στόρι που δημοσίευσε το Σάββατο 23/7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου σχολίασε το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια τα συναισθήματά του δεν έχουν αλλάξει, ενώ θαυμάζει πως ούτε και η εικόνα της είναι διαφορετική.

«4 χρόνια μετά και 2 παιδιά και είσαι ίδια και πιο γλυκιά. Άντε και λίγο πιο κουρασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση