Με σαμπάνια στο χέρι γιορτασάν τα γενέθλιά τους- Αγκαλιασμένοι στην πισίνα ο Stan με την σύντροφό του

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με σαμπάνια στο χέρι γιορτασάν τα γενέθλιά τους- Αγκαλιασμένοι στην πισίνα ο Stan με την σύντροφό του

Ο Στράτος Αντιπαριώτης ή όπως τον γνωρίζουμε όλοι, Stan, έχει ζήσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή του, ωστόσο από τη στιγμή που βρήκε τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Βέρας Σωτηροπούλου, όλα είναι πολύ πιο απλά και εύκολα. Δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν πολλές κοινές φωτογραφίες, καθώς προτυπούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, όμως, έκαναν την εξαίρεση για έναν πολύ όμορφο λόγο.

Τη Δευτέρα 1/8 και οι δύο είχαν τα γενέθλιά τους, με τον τραγουδιστή να κλείνει τα 35 και την σύντροφό του να κλείνει τα 26 και αποφάσισαν να το γιορτάσουν κολυμπώντας σε μία πισίνα, πίνοντας λίγη σαμπάνια και τρώγοντας τα εορταστικά τους γλυκά. Το στιγμιότυπο αυτό το κοινοποίησε η καλή του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αμέσως φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν ναευχηθούν. Τα χαμόγελα και τα βλέμματά τους αποδεικνύουν την αγάπη τους.

Η ανάρτηση του Stan με την σύντροφό του για τα γενέθλιά τους

«Τα τρίτα μας γενέθλια μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Stan

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να...»

O Stan βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς μετά τα ευχάριστα για τη συμμετοχή του σε πολύ γνωστή σειρά, την Τρίτη του Πάσχα 26/4 έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη σχέση του.

Ο τραγουδιστής και η καλή του είναι πολύ καλά μαζί και αυτό αποδεικνύεται από το post, που έκανε για τα 3 χρόνια σχέσης τους. Με μια σειρά φωτογραφιών, που απαθανατίζεται ο έρωτας τους, θέλησε να την ευχαριστήσει για όσα έχουν ζήσει παρέα.

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα . Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό . Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», έγραψε ο Stan.

TAGS