Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Λιανό - «Χρειαζόμαστε άμεσα...»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Λιανό - «Χρειαζόμαστε άμεσα...»

Ο Γιώργος Λιανός είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να κάνει διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά του. Έτσι, μετά από το Survivor ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό της αγαπημένης του οικογένειας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να προχωρήσει σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας μια δημόσια έκκληση για αιμοπετάλια.

Έκκληση για αιμοπετάλια κάνει ο Γιώργος Λιανός

«Ο Α.Δ. 67 ετών, πάσχει από οξεία Λευχαιμία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, παρακαλούμε όπως απευθυνθεί σε συγγενικό πρόσωπο του αθενή για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977228260.».

Γιώργος Λιανός - Η δημόσια έκκληση στο instagram

Με τα φρούτα στο χέρι - Ο Γιώργος Λιανός σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα και τη γυναίκα του

Οι οικογενειακές διακοπές συνεχίζονται για τον Γιώργο Λιανό μετά το τέλος του Survivor και αυτή τη φορά ο παππούς της οικογένειας είπε να τους ξεναγήσει στα χωράφια του. Από εκεί ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφίες με τη γυναίκα του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την αξιολάτρευτη κορούλα τους, που φαίνεται να έχουν...ξεκληρίσει το χωράφι και να απολαμβάνουν τις κοντούλες και τα σταφύλια.

Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και διακοπές με σκάφος στα Δωδεκάνησα με πολλά site να του το χρεώνουν ως ιδιόκτητο. Ο Λιανός με το δικό του μοναδικό χιούμορ, είπε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον έβγαλαν ζάμπλουτο και να βγάλει σε δημοπρασία το ''σκάφος του'' στο Instagram, καθώς δεν αντέχει οικονομικά να το συντηρήσει.

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος»!, γράφει ο παρουσιαστής για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιανός με τον παππού της οικογένειας στο αμπέλι του

Ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγο και την κόρη του απολαμβάνουν τα φρούτα του χωραφιού

Η κόρη του Γιώργου Λιανού καταβροχθίζει μια κοντούλα στο χωράφι