Αγέλαστη στο κέντρο της Αθήνας - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέρα μεσημέρι, δεν είχε καταλάβει την παρουσία του φωτογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγέλαστη στο κέντρο της Αθήνας - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου

Οι εμφανίσεις της στο κέντρο της Αθήνας είναι σύνηθες φαινόμενο αφού εκεί διατηρεί και το μαγαζί με τα ρούχα που κατέχει. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες "τσάκωσε" την Αθηνά Οικονομάκου στους δρόμους του κέντρου με... όχι και τόσο όρεξη!

Το πρόσωπό της πρόδιδε πως και οι άνθρωποι της showbiz έχουν προβλήματα στην ζωή τους, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά.

Παρά την όρεξη που δεν είχε, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν υπέρλαμπρη

Αθηνά Οικονομάκου youweekly.gr

Αθηνά Οικονομάκου ψώνια αθήνα youweekly.gr

Αθηνά Οικονομάκου μιχοπουλοσ youweekly.gr

Να υπενθυμίσουμε πως πριν την εμφάνισή της αυτή η Αθηνά βρέθηκε για λίγες ξέγνοιαστες ημέρες στη Μύκονο όπου εθεάθη με τσάντα 5,573 ευρώ (δείτε την εδώ). Μια εμφάνιση που πολυσυζητήθηκε.

Μετακόμισαν στην Κηφισιά Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013 και σήμερα, 9 χρόνια μετά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια φέρνοντας στην ζωή έναν γιο και μια κόρη. Η Αθηνά μέχρι να γνωρίσει το Φίλιππο απέφευγε να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να φωτογραφίζεται με τον εκάστοτε σύντροφό της. Όλα αυτά μέχρι να έρθει ο πρίγκιπας και το παραμύθι να πάρει σάρκα και οστά.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της.

Το στυλ και η φινέτσα του Φίλιππου κέρδισαν την Αθηνά από την πρώτη στιγμή που τον είδε να περπατάει προς το μέρος της. Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη δηλώνει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει. Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Η ηθοποιός συνδύασε το γούστο της με εκείνο του επιχειρηματία και η ερωτική τους φωλιά έγινε όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί, μάλιστα είχε και γυμναστήριο μέσα (δείτε εδώ φωτογραφία).

Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου.

To 2021 φτάνει και ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους, η μικρή του κόρη Σιέννα - Ηλέκτρα. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες την βάπτισαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο).

Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η ηθοποιός άλλαξε σπίτι με τον σύζυγό της, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αθηνά Οικονομάκου instagram

Περισσότερες λεπτομέρειες για περιοχή κλπ δεν έκανε γνωστές αλλά εμείς γνωρίζουμε πως η νέα τους οικία βρίσκεται στην Κηφισιά.

Τώρα όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού καταφέραμε να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από stories ή post που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αθηνά Οικονομάκου νέο σπίτι

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι minimal με το το γκρι χρώμα και το ξύλο να κυριαρχούν στον χώρο. Ένα από τα πιο dreamy σημεία (που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει) είναι το δωμάτιο - ντουλάπα όπου στεγάζεται η πλούσια γκαρνταρόμπα της ηθοποιού.

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις και αποπνέει αυθεντικό αέρα μοντερνισμού. Το ξύλινο τραπέζι και οι πολυθρόνες με έντονα prints «κλέβουν την παράσταση» και ολοκληρώνουν επιτυχώς το φουτουριστικό στυλ του χώρου. Το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου είναι από ξύλο, κάνοντας αυτομάτως το σπίτι ακόμη πιο ζεστό και cozy.

Ένας μεγάλος πίνακας, τα stylish βιβλία και τα ελάχιστα διακοσμητικά που βρίσκονται στο σαλόνι δένουν απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

Η αγάπη της ηθοποιού για την μόδα είναι γνωστή ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηροποιείται ενεργά στον χώρο. Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και το βεστιάριό της είναι απλά αξιοζήλευτο.

Οικονομάκου Κηφισιά Μιχόπουλος

Όσο όμορφος είναι ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου άλλο τόσο είναι και ο εξωτερικός. Ο καταπράσινος κήπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σπίτια των Hollywoodιανών stars και αποτελεί αγαπημένο σημείο των παιδιών που παίζουν εκεί με τις ώρες.

Οικονομάκου Κηφισιά