Η Ιωάννα Τούνη αναπολεί τα παλιά - «Πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές;»

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Τούνη αναπολεί τα παλιά -  «Πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές;»

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς είναι μια από τις πιο αγαπημένες influencer μιας και το κοινό της είναι αρκετά μεγάλο. Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά δύσκολη πράγμα που δεν την αφήνει να την απολαύσει έτσι όπως εκείνη θέλει.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (2/8) δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στην οποία θέλησε να κάνει ένα throwback όταν ακόμη μπορούσε να κάνει διακοπές καθώς πλέον η γυναικολόγος της έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες όπου και η ίδια τις ακολουθεί πιστά.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Μεταξύ άλλων, η γνωστή infuencer στην λεζάντα της φωτογραφίας της δεν δίστασε να γράψει χιουμοριστικά: «Εγώ κάποτε. Με πρόχειρους υπολογισμούς, πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;».

Ανάρτηση Ιωάννας Τούνη
Ανάρτηση - Τούνη Ιωάννα

«Θεούλη μου, σε παρακαλώ...» - Η επιθυμία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλιά της

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να πέρασει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

Η επιθυμία της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλιά της

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.