Το πουλάει το σπίτι η Amber Heard για να ξεπληρώσει τον Depp - Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή έπαυλη

Kαι ακόμα δεν της φτάνουν για να τον ξεπληρώσει...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Το πουλάει το σπίτι η Amber Heard για να ξεπληρώσει τον Depp - Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή έπαυλη

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που ο Johnny Depp κέρδισε την πολύκροτη δίκη στην οποία τον έσερνε η πρώην σύζυγός του Amber Heard. Μαζί με την αθωωτική απόφαση ο ηθοποιός κέρδισε και μια απόφαση για 8.000.000 δολλάρια που πρέπει να του πληρώσει η Heard για συκοφαντική δυσφήμιση και ψυχική οδύνη. Έτσι έχει κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βγάλει τα λεφτά που πρέπει ενώ πούλησε ακόμα και το σπίτι της στην έρημο της Καλιφόρνια.

Οι δικηγόροι της από την ώρα της απόφασης έχουν κάνει ότι μπορούν για να πείσουν το δικαστήριο ότι η πελάτισσά τους δεν μπορεί να καταβάλει το ποσό. Ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της μαρτυρούν άλλα, αφού από τη μία ο φακός την πιάνει να ψωνίζει από εκπτωτικά καταστήματα και την άλλη να δειπνεί πολλές φορές μέσα σε ένα μήνα σε πανάκριβα γαλλικά εστιατόρια.

Οι λεπτομέρειες γύρω από την πώληση του σπιτιού της Amber Heard

Τα αρχεία ακινήτων δείχνουν ότι στις 18 Ιουλίου έγινε διαπραγμάτευση του σπιτιού για 1,05 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Χερντ καλείται να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς πρέπει να βρει άμεσα και το υπόλοιπο ποσό.

Η προηγούμενη καταχώριση περιέγραφε το κτήμα ως «την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα τέτοιο ακίνητο μια φορά στη ζωή σου». Οι Ρίκαρντ και Κάρολ-Τζανέτ Γιόργκενσεν με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι έχουν επίσης ακίνητα στη Νεβάδα και είναι ιδρυτές της Jorgensen & Company LLC, είναι οι νέοι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τη «The Post».

Το κτήμα Yucca Valley διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Με θέα στους βράχους, τα βουνά και την έρημο, το συγκρότημα διαθέτει μια γέφυρα που οδηγεί σε ένα κιόσκι στην πλαγιά του βουνού.

Η 36χρονη ηθοποιός αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι για 570 χιλιάδες δολάρια το 2019, συνεπώς φεύγει με ένα τεράστιο κέρδος. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα 8,3 εκατομμύρια δολάρια που διατάχθηκε να πληρώσει στον Ντεπ αφού κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση από το δικαστήριο… κάθε δεκάρα βοηθάει.

Συνολικά, η ηθοποιός του «Aquaman» κλήθηκε να καλύψει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, συν 350.000 δολάρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Μετά την ανταγωγή που κατέθεσε, στην οποία ο Ντεπ διατάχθηκε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο της Βιρτζίνια για αποζημίωση, η Χερντ μένει να πληρώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει.

Το σπίτι που πούλησε η Amber Heard εξωτερικά

Το πολυτελέστατο μπανιο στο σπίτι της Amber Heard

Πηγή φωτογραφιών: The Glen Realty

Πέρασε στην αντεπίθεση και τον κατηγορεί εκ νέου για στυτική δυσλειτουργία

Και ενώ τα πράγματα φαίνεται να είχαν ηρεμήσει μεταξύ τους, η Amber Heard δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους τη δικαστική διαμάχη έως τη δικαίωσή της. Έτσι η νομική ομάδα της, παρουσίασε κάποια έγγραφα που αποδίδουν κάποια βίαια περιστατικά που ισχυρίζεται ότι συνέβησαν εις βάρος της, στη στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp.

Και ο ίδιος πάντως, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και θα πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε γαλλική ταινία φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τα όσα τράβηξε στα δικαστήρια εξαιτίας της πρώην συζύγου του. Έτσι σε πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε μαζί με τον Βρετανό κιθαρίστα Jeff Beck υπάρχουν κάποιοι στίχοι που φαίνεται να είναι ''καρφιά'' για την ίδια.

Σύμφωνα με το Page Six, ντοκουμέντα που παρουσίασε η ομάδα της Άμπερ Χερντ αναφερόμενη στο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού στην Αυστραλία, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, γινόταν πιο βίαιος.

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διαρρεύσει και μια άλλη εκδοχή υπέρ του Ντεπ όμως, σύμφωνα με την οποία η αδερφή της Χερντ είπε στην εργοδότρια της, πως η ηθοποιός έκοψε το δάχτυλο του Ντεπ, στο περιστατικό όπου φέρεται να βιάστηκε.