«Μας γλεντάτε;» - Την κοροϊδεύει πριν ακόμα γεννηθεί η μπεμπούλα της Μαντώς Γαστεράτου

Δεν είναι η ώρα της ακόμα τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μας γλεντάτε;» - Την κοροϊδεύει πριν ακόμα γεννηθεί η μπεμπούλα της Μαντώς Γαστεράτου

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και όλα έδειχναν πως το μωρό της θα βρεθεί επιτέλους στην αγκαλιά της. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η μικρή της δεν είναι ακόμα έτοιμη να έρθει στον κόσμο και λίγες ώρες αργότερα η εγκυμονούσα ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας πως μάλλον της κάνει πλάκα.

Για άλλη μία φορά, όσο κι αν δεν αντέχει το βάρος της κοιλίτσας της η δημοσιογράφος αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, υποθέτωντας πως το κορίτσι της πρέπει να γελάει όσο βρίσκεται μέσα της, και μάλιστα την αποκάλεσε και με το επίθετο του άντρα της για να δείξει ότι της απευθύνεται με ένα υποτιθέμενο αυστήρο ύφος.

Δεν ήταν ακόμα η ώρα να γεννήσει η Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου

«Η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έτοιμη να γεννήσει, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό αντιμετώπισε μερικές δυσκολίες που την έκαναν να ανησυχήσει για λίγο. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ και να ξεπερνάει τις δυσκολίες με χαμόγελο. Έτσι, προχώρησε σε μία ακόμη ξεκαρδιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα εξηγώντας πως θα ήθελε να αισθάνεται και που να βρίσκεται σε ένα ιδανικό σενάριο, χλευάζοντας την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή όπου δεν αντέχει άλλο το βάρος της κοιλιάς της.

«INSTAGRAM

Φυσικά το σύμπαν συνωμοτεί την ώρα που γίνεται το κλικ, εγώ να βρίσκομαι σε ένα ονειρεμένο location μέσα σε άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, την τέλεια στιγμή που ο ήλιος λούζει τα μαλλιά,το πρόσωπο και το κορμί μου (aka magic hour) ο αέρας να δίνει την υπεροχη κίνηση στο φόρεμα μου και γενικα όλα να συνθέτουν αυτό το #summermood

REALITY

Φυσικά το σύμπαν την ώρα που γίνεται το κλικ, μου λέει κατάμουτρα: "Άσε μας κουκλίτσα μου"! Βρίσκομαι στην αυλή οπότε θα βολευτώ με καμία γλάστρα για background στην καλύτερη... προσπαθώντας και σχεδόν αγκομαχωντας θα έλεγα να βγάλω μια ριμαδοσελφι. Σε παράλληλο χρόνο μ' έχει στραβώσει ο ήλιος, η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ το βάρος της κοιλιάς μου δεν παλεύεται πχια...», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Fun fact το κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στο τέλος ότι κι αν γίνεται γουστάρω, είναι πρώτη του Αυγούστου, τα φορεματα μου @fullah_sugah με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (one size αφου) και Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ ΜΩΡΕΕΕΕ είτε έτσι είτε αλλιώς!!!!!!! Καλό μήνααααα!!!».

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - ετοιμόγεννη

Μαντώ Γαστεράτου - έγκυος