Άφησε τη Λέσβο και πήγε Σαμοθράκη - Με κοντό μαύρο φόρεμα μπροστά από εκκλησάκι η Σίσσυ Χρηστίδου

Από το ένα μέρος στο άλλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφησε τη Λέσβο και πήγε Σαμοθράκη - Με κοντό μαύρο φόρεμα μπροστά από εκκλησάκι η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τον χρόνο της μακριά από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα ταξιδεύοντας διαρκώς από τον ένα προορισμό στον άλλο. Έτσι, μετά τη Λέσβο, όπου γιόρτασε και τα γενέθλια της βαφτιστήρας της, βρέθηκε στη Σαμοθράκη.

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, με αποτέλεσμα να μη λείψουν τα story και οι αναρτήσεις και από αυτή την τοποθεσία. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ταξίδι της και τα όμορφα μέρη που συναντά καθημερινά εκεί, ενώ η ίδια πόζαρε και μπροστά από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου έξω από την χώρα φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου από τις διακοπές της στη Σαμοθράκη

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου - Σαμοθράκη

Σίσσυ Χρηστίδου - διακοπές

Τι συνέβη με τον γιο της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαραντίνη

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

undefined

undefined