Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα - Ακύρωσε τη συναυλία της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα - Ακύρωσε τη συναυλία της

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, καθώς με τα τραγούδια της έχει ταυτιστεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και ακόμη και σήμερα όλοι χορεύουν στο ρυθμό τους. Παρά το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν την είδαμε σε βραδινή έξοδο με την κόρη της να χαμογελά και να περνά όμορφα, ένα δυσάρεστο νέο ήρθε για να ταράξει την ηρεμία της.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν αυτή τη στιγμή, όμως, η συναυλία που είχε ετοιμάσει να πραγματοποιήσει στη Ναύπακτο ακυρώθηκε. Η καλλιτέχνις το ανακοίνωσε μέσα από ον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας πως δεν την δόθηκε άδεια, ενώ πολλά ήταν τα εμπόδια γενικότερα που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Πέγκυ Ζήνα ακύρωσε την συναυλία της

«Επιθυμία μου ήταν αυτό το καλοκαίρι στις 13 Αυγούστου να γίνουμε όλοι "ΕΝΑ" σε μια συναυλία ονειρεμένη στο πανέμορφο λιμάνι της Ναυπάκτου με είσοδο ελεύθερη. Συμπαραστάτης μου σε αυτό το όνειρο ο Δήμος Ναυπάκτου. Διάφοροι φορείς, μην δίνοντας της άδεια, εμπόδισαν την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας. Εύχομαι στο μέλλον να τα καταφέρουμε… Την αγάπη μου σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Πέγκυ Ζήνα

«Προσωπικά έχω...»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Πέγκυ Ζήνα, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τη διαμάχη που είχε με τον Μιχάλη Ρακιντζή το 2002 για την Eurovision, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το δικό της σχόλιο για τον Light.

«Έχει πλάκα που με βλέπω να τσακώνομαι για την Eurovision. Γελώ πάρα πολύ. Ότι έλεγα πως είναι playback. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ρακιντζής κι ακόμα μου αρέσει.

Είναι συνδυασμένος με μία πολύ ωραία εφηβική μου μεριά. Δεν έχουμε βρεθεί αλλά προσωπικά την έχω λύσει τελείως (αυτήν τη διαμάχη). Τον αγαπώ εννοείται» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.