Με αποκαλυπτικό μαγιό και σούπερ μαυρισμένη η Μαρία Βοσκοπούλου - Χαμός με την νέα της φωτογραφία

Εντυπωσιάζει η σιλουέτα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αποκαλυπτικό μαγιό και σούπερ μαυρισμένη η Μαρία Βοσκοπούλου - Χαμός με την νέα της φωτογραφία

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, την οποία μάλιστα είδαμε να συμμετέχει και σε ένα video clip στο οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η 21χρονη ηθοποιός άφησε για λίγο τόσο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο όμως και την Αθήνα και ταξίδεψε με τις φίλες της στην Πελοπόννησο, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.

Μάλιστα, μέσα από στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, είδαμε πως βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Μάνη και συγκεκριμένα στο Λιμένι.

Μέσα στις εν λόγω φωτογραφίες, ανέβασε και μια δική της που ποζάρει με μαγιό, με τις αναλογίες της να εντυπωσιάζουν.

Η Μαρία Βοσκοπούλου με μαγιό

Η Μαρία Βοσκοπούλου με μαγιό

Η συγκινητική ανάρτηση της ανήμερα της γιορτής του πατέρα

Την ημέρα του πατέρα γιορτάσαμε την Κυριακή 19/6 και πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να ευχηθούν δημοσίως στους αγαπημένους τους ανθρώπους που τους μεγάλωσαν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου (αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης).

Τους έντεκα μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, τόσο η σύζυγός του όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό, και μάλιστα κάθε μήνα στις 19 δημοσιεύουν κάτι για εκείνον θέλοντας να τον τιμήσουν - πόσο μάλλον τώρα που συνέπεσε και με τη γιορτή του πατέρα.

Έτσι, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές. Δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατώ κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Ανάρτηση μαρίας Βοσκοπούλου ανήμερα της γιορτής του πατέρα