Πόζαρε ολόγυμνος ο Λάκης Γαβαλάς στο μπάνιο του σπιτιού του - Τα έδειξε όλα... χωρίς καμιά ντροπή

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόζαρε ολόγυμνος ο Λάκης Γαβαλάς στο μπάνιο του σπιτιού του - Τα έδειξε όλα... χωρίς καμιά ντροπή

Ο Λάκης Γαβαλάς διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram καθώς απολαμβάνει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του προκειμένου να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι ακομπλεξάριστος.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (4/8) ο ίδιος δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη του μπάνιου του, παρά τα άσχημα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς όπως έχει αποκαλύψει παλιότερα.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Good Morning my friends..‼️ Κατοπρο ειδωλο= καθρεπτης..‼️ Xτες βραδυ γυρνωντας σπιτι,και ενω επρεπε να αποφασισω για τον ανθοστολισμο των τραπεζιων, για το diner των γενεθλειων μου, εβγαλα αυτες τις αφιλτραριστες φωτο και θελω να τις μοιραστω μαζι σας...

Οοοοχι δεν ειναι τσαρουχικες δεν εχω ντεκορ ελιες ναυτικα σψοινια κα! Πρεπει ομως να γνωρίσετε τα λουλουδια τα εσωτερικα,αυτα τις ψυχης μου ειναι ατοφια ακλαδευτα στα χρόνια και μπορουν να μπουν μονο στα βαζα της ευσυνηδεισιας σας, αν το επιθυμείτε...

Καθε μερα φροντιζω το μεσα μου ετσι ωστε να ειναι μυρωδατο ανθισμενο και πλουσιο..‼️ Η επιδερμιδα μου μπορει να σας ξεγελαει θετικα η αρνητικα αλλα μονο το κομπρεσερ τις νοημωσυνης μπορει να σκαψει να βρει την πραγματικη μου αξια...

Διαβαζοντας την αυτοβιογραφια μου #lakisgavalasloaded ισως ανακαταταξετε και τον δικο σας υπεροχο εσωτερικο κοσμο‼️ Ειναι η ευχη μου!!».

«Μύκονο δεν πάω πια...» - Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το λόγο που απαρνήθηκε το άλλοτε αγαπημένο του νησί

Ο Λάκης Γαβαλάς - ο οποίος πρόσφατα σχολίασε τις εμφανίσεις στα MAD VMA 2022 - παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και τη Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας αποκάλυψε το λόγο που απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στη δημοσιογράφο.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτήν την περίοδο στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

Ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται φέτος 70 ετών και θα το γλεντήσει με ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» σημειώνει.

Λάκης Γαβαλάς