"Aνυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν...'' - Η Χατζηπαντελή στέλνει το μήνυμά της για την έναρξη του GNTM 5

Μάλλον δε θα είναι η αγαπημένη του κοινού...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και με ένα story θέλησε να μοιραστεί τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, που αναμένεται να μην ευχαριστήσουν και πολύ το ελληνικό κοινό. Η ιδιότροπη κριτής πάντως φαίνεται να ανυπομονεί για τις αντιδράσεις που θα σηκώσουν οι αποφάσεις της καθώς, όπως έχει αποδείξει της αρέσει να προκαλεί.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων κρίθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό κύκλο, κυρίως λόγω των πυκνών φρυδιών της και του ντυσίματός της, που από πολλούς θεωρήθηκε ότι γίνεται απλά και μόνο για να προκαλεί. Πρόσφατα με αφορμή νέα σχόλια που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση είπε να υπενθυμίσει στους επικριτές της ποια είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Το story της Χατζηπαντελή που πικάρει τους τηλεθεατές του GNTM

Ποζάροντας άνετη στο φακό με ολόσωμη λάτεξ φόρμα και πανύψηλα παπούτσια με στρας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Aυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν οι 'Ελληνες τηλεθεατές, με το πόσο αγαπώ τα στοιχεία που μισούν στα μοντέλα».

Η ανάρτηση της Χατζηπαντελή από τα γυρίσματα του GNTM 5

Η Ραμόνα Βλαντή ''δίκασε'' και την ίδια και την Βίκυ Καγιά

Η Ραμόνα Βλαντή μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες δηλώσεις, αφού όπως έχει αποδείξει δε μασάει τα λόγια της. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε σήμερα 30/6 την είδαμε να ξεσπάει για τα νέα πρόσωπα του GNTM και κυρίως για τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή, για τις οποίες δε μίλησε και με τα καλύτερα λόγια.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την είσοδό της στο GNTM βέβαια είχε αναφερθεί ξανά στην Εβδομάδα μόδας, όπου την κατηγόρησε ότι ντύνεται για να προκαλεί. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βίκυς Καγιά να μπει στο στόχαστρο αφού παρά την πολυετή της καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ δε φαίνεται να ήταν αρκετή για να γλιτώσει από την κριτική της γνωστής fashion expert.

«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού. Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά;

Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους. Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε στη συνέχεια: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο.

Και συνέχισε για τη Βίκυ Καγιά:

«Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something. Η Ισμήνη δε θα μου λείψει, δε θυμάμαι καν την ύπαρξή της».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δε μου αρέσουν, φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα».