Ταξιδάκι για δύο - Στο αεροπλάνο ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εξαρχοπούλου μετά τη Μύκονο

Για που το έβαλαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ταξιδάκι για δύο - Στο αεροπλάνο ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εξαρχοπούλου μετά τη Μύκονο

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι, καθώς η δεύτερη τον στήριζε απεριόριστα όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor και ύστερα από την επιστροφή του δέθηκαν ακόμη περισσότερο. Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τους αρέσουν τα ταξίδια.

Έτσι, μετά τη Μύκονο όπου πλατσούριζαν στην παραλία, τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/8 ανέβασαν ένα στόρι μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram μέσα στο αεροπλάνο ταξιδεύοντας σε έναν άγνωστο, για εμάς, προορισμό. Ο ενθουσιασμός στα πρόσωπά τους είναι ολοφάνερος και το σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν πολλές φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους.

Ταξιδάκι για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

«Μια τεράστια αγκαλιά...»

Ο μεγάλος τελικός του X-Factor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/7 με μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με τον κριτή να την αποθεώνει και να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νικήτρια για το κατόρθωμά της μέσα από την πρώτη ανάρτηση του μετά τη νίκη της στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στη συνέχεια, σε δημοσίευση προχώρησε και ο παρουσιαστής των backstage Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να συγχαρεί και εκείνος την νικήτρια αλλά και να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο σόου και τους συντελεστές του, με τους οποίους συνεργάστηκε όλη αυτή τη σεζόν.

«Το υπέροχο ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του! Τα συναισθήματα ανάμεικτα, μιας και ήδη μου λείπουν οι στιγμές στο πλευρό όλων των παιδιών μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και να θυμάστε παιδιά, το ταξίδι σας αρχίζει τώρα! Είναι τιμή μας που προσπαθήσαμε να σας στηρίξουμε σε αυτές τις τόσο σημαντικές για εσάς στιγμές εκεί πίσω στα backstage.

Μια τεράστια αγκαλιά στην κριτική μας επιτροπή, τον Ανδρέα Γεωργίου και φυσικά την αγαπημένη μου Κατερίνα Λιόλιου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές μαζί! Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας τόσους μήνες.

Συγχαρητήρια στην καταπληκτική Κατερίνα Λαζαρίδου για την πρώτη θέση και φυσικά στον τόσο ξεχωριστό Άγγελο Αρχανιωτάκη για την δεύτερη! Τα καλύτερα έρχονται! Καλό καλοκαίρι σε όλους», έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μπόγδανος ανάρτηση