Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Μαίρης Συναστάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Μαίρης Συναστάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα καθώς πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά, κουβαλώντας τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στράτη. Όπως ήταν λογικό όλη η εγχώρια showbiz της ευχήθηκε τα καλύτερα καθώς οι ευχές "έπεφταν" βροχή.

Συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην είχε δημοσιεύσει κάποια ανάρτηση με την κοιλίτσα της ωστόσ ήρθε η ώρα! Όπως θα δείτε παρακάτω, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη λίγο πριν φύγει από το σπίτι της.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Είχε μαρτυρήσει εμμέσως την εγκυμοσύνη της πέντε μήνες πριν

Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω Instagram με ένα πολύ τρυφερό post, καθώς το ζευγάρι τώρα αισθάνθηκε έτοιμο να μιλήσει δημόσια. Και μπορεί κανείς να μην γνώριζε τίποτα, ωστόσο η Συνατσάκη λίγους μήνες πριν στο Podcast της Μαρίας Σολωμού το είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς.

Η παρουσιάστρια και Influencer δεν ήταν πάντα έτοιμη να γίνει μητέρα, ωστόσο είχε την εγκυμοσύνη υψηλά στα πλάνα της. Σε παλιότερη συνέντευξή της πριν από 7 χρόνια, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και είχε πει ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο είχε βάλει και ένα χρονικό περιθώριο, στο οποίο έπεσε λίγο έξω.

Πέντε μήνες πριν η Μαίρη Συνατσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού και απάντησε στο ερώτημα ποιο όνειρο έχει για το κοντινό μέλλον.

«Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό αλλά δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλό»!

Πιθανά λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά της να ήταν ήδη έγκυος στις πρώτες εβδομάδες. Άλλωστε και η ίδια παρ' ότι δεν έχει αποκαλύψει πόσο μηνών είναι έχει πει ότι πλέον δυσκολεύεται να το κρύψει.