Τη βλέπουμε σπάνια αλλά είναι ίδιοι - Η ομοιότητα του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη μητέρα του Εύα

Σπάνια κοινή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη βλέπουμε σπάνια αλλά είναι ίδιοι - Η ομοιότητα του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη μητέρα του Εύα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει μεγάλες αγάπες στη ζωή του, με πρώτη και καλύτερη την κορούλα του, φυσικά την Κατερίνα Γερονικολού αλλά την μητέρα του Εύα, στην οποία εκφράζει την αδυναμία του σε ιδιαίτερες ημέρες και στιγμές.

Ο ηθοποιός δεν συνηθίζει να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί της, αλλά έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για εκείνη, λέγοντας πως πάντα θα θυμάται τη βοήθειά της στα πρώτα του χρόνια στην ηθοποιία που όσο να ναι ι οικονομικές συνθήκες για εκείνον δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκές.

Η ομοιότητα του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη μητέρα του

Τσιμιτσέλης - μητέρα

Οι σχέσεις της Γερονικολού με τη μητέρα του Τσιμιτσέλη

Το βράδυ της Τετάρτης, η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αφού μίλησε για την καταγγελία της στον γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη ενώ περιέγραψε πως προσπαθεί να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».