Θήλασε την 1,5 μηνών κορούλα της στο αεροδρόμιο - Η Πέννυ Μπαλτατζή έκανε το πρώτο ταξίδι με το νεογέννητο μωρό της

Δίνει το παράδειγμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θήλασε την 1,5 μηνών κορούλα της στο αεροδρόμιο - Η Πέννυ Μπαλτατζή έκανε το πρώτο ταξίδι με το νεογέννητο μωρό της

Η Πέννυ Μπαλτατζή ζει μια πολύ όμορφη περίοδο εξερευνώντας για δεύτερη φορά το συναίσθημα της μητρότητας, αφού η κορούλα της ήρθε στον κόσμο να τη συμπληρώσει και να ολοκληρώσει ουσιαστικά την ευτυχία της.

Η τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το ιδιαίτερο όνομα, που πρόκειται να δώσει στο κοριτσάκι της αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή κίνηση, δίνοντας ένα ηχηρό παράδειγμα.

Μπορεί λοιπόν, η μικρή να είναι μόλις 1,5 μηνών, όμως εκείνη την πήρε μαζί της στο αεροπλάνο κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο τους ταξίδι, μη διστάζοντας ακόμη και να τη θηλάσει στο αεροδρόμιο.

Η Πέννυ Μπαλτατζή θηλάζει την κόρη της στο αεροδρόμιο

«Θηλάζουμε παντού».

Μπαλτατζή - Μωρό

Η πρώτη φωτογραφία της Μπαλτατζή με τη νεογέννητη κορούλα της

Το πρωί της Τρίτης 21/6 έγινε γνωστό, πως η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το μεγαλώνει την οικογένεια τους και στο εξής θα κάνει παρέα στον αδερφό της, που την περίμενε πως και πως.

Η τραγουδίστρια έχοντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό για την γέννηση της κορούλας της, ακόμα και αν ήταν πρόωρη την Πέμπτη 23/6 αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους και αφού τακτοποιήθηκε εκείνη και το νέο μέλος, ανέβασε στο προφίλ της στο instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της.

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη. Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό. Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και γώ γουστάρω πολύ».

Μωρό - Μπαλτατζή