Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ - Η εγκυμονούσα Αντιγόνη Ψυχράμη με μπεζ μπικίνι στην παραλία

Το πιο ωραίο "κλικ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ - Η εγκυμονούσα Αντιγόνη Ψυχράμη με μπεζ μπικίνι στην παραλία

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από την τηλεόραση, όμως έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα, με πολύ μεγάλο κοινό. Ο καιρός που θα αποκτήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της δεν είναι πολύ μακριά, αλλά μέχρι τότε απολαμβάνει να βλέπει τον άντρα της, Δημήτρη Μακαλιά να "λιώνει" για τις μεγάλες του αγάπες.

Τέτοιου είδους στιγμιότυπα μοιράζεται διαρκώς μέσα από τα social media, λοιπόν, δημοσιεύοντας μία ακόμη φωτογραφία της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει. Βρισκόταν στην παραλία μπροστά από την θάλασσα και φορούσε ένα μπεζ μαγιό και μικρά και χρωματιστά σχεδιάκια και γυαλιά ηλίου, ενώ τον λαιμό της κοσμούσαν δύο διακριτικά κολιέ και στα αυτιά της είχε ένα μικρό σκουλαρίκι.

Η νέα ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο ήλιος "έλουζε" το πρόσωπο και το σώμα της, με αποτέλεσμα να είναι η κατάλληλότερη ευκαιρία για το τέλειο κλικ.

Αντιγόνη Ψυχράμη

"Aγχωμένη και φοβισμένη..."

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία πριν τον ερχομό του παιδιού της απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μακαλιά τις διακοπές τους, μαζί φυσικά με τον γιο της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες, από το μπάνιο που απόλαυσαν ομαδικώς στην θάλασσα.

Ταυτόχρονα όμως, μοιράστηκε και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτά που έρχονται.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα