Ο Στηβ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Ιωάννας Τούνη - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Στηβ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Ιωάννας Τούνη - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή "κορίτσι" είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Ιωάννα Τούνη

Την προσέχουν σαν τα μάτια τους - Οι φίλοι της έφεραν ενισχύσεις μετά την αποκάλυψή της για τους εμετούς

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, καθώς η εγκυμοσύνη της της έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ό,τι κι αν τρώει, λίγο αργότερα ο οργανισμός της το αποβάλει κάνοντας εμετό. Γι' αυτό, μάλιστα, ρωτούσε τους ακόλουθούς της εάν έχει νόημα να φάει γλυκό, εφόσον όλα την "πειράζουν".

Παρατηρώντας, λοιπόν, την κατάστασή της, οι φίλοι της, που της έχουν σταθεί και στις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, είναι στο πλευρό της και, όπως αποκάλυψε η Influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 2/8, της πηγαίνουν και υγιεινό φαγητό. Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρις έφτασε στο σπίτι της κρατώντας ένα τάπερ με φασολάκια, ώστε να μη μείνει νηστική.

Ιωάννα Τούνη