Μετά από περίπου ένα μήνα εμφανίστηκε ξανά στα social media - Η αινιγματική ανάρτηση του Νίνο στο Instagram

Βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά από περίπου ένα μήνα εμφανίστηκε ξανά στα social media - Η αινιγματική ανάρτηση του Νίνο στο Instagram

Ο Νίνο έχει ένα μεγάλο κοινό που τον παρακολουθεί και περιμένει ανελλιπώς να δει καινούργιες αναρτήσεις και φωτογραφίες του, όπως εκείνη στο πλάι του Οικονομόπουλου. Το τελευταίο διάστημα, για περίπου ένα μήνα δηλαδή, δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν απορίες και σούσουρο γύρω από το όνομά του.

Παρόλα αυτά, έκανε δυναμικό come back ανεβάζοντας λίγες ημέρες πριν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του από το νησί της Ρόδου, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, ποζάροντας ξαπλωμένος στα βράχια, κάτω από τον ήλιο, με τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίζεται ποτέ και μία αλυσίδα στο λαιμό.

Η ανάρτηση του Νίνο από τις διακοπές του στη Ρόδο

Μάλιστα, έκανε λόγο για "restart", επανεκκίνηση, δηλαδή, αφήνοντας υπονοούμενα για τη ζωή του και το μουσικό του έργο που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αναμπουμπούλα για τους ακόλουθούς του.

Νίνο

«Μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή...»

O Nίνο αν και αποφεύγει της τηλεοπτικές εμφανίσεις το Σάββατο 9/4 βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι μέσα από το οποίο έγινε ευρέως γνωστός. Το fame story ήταν από τα πρώτα reailty στην Ελλάδα και από εκεί εκτός του Νίνο βγήκαν πολλά σημερινά ονόματα.

Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, ποτέ του όμως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και έτσι θέλησε να θυμηθεί τις δυσκολίες και να τις περιγράψει δημόσια.

«Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο».

«Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι» συμπλήρωσε ο Νίνο.

TAGS