Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα - Η σπάνια φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της

Εμφανώς μαυρισμένοι και χαλαροί στις διακοπές τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα - Η σπάνια φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open έχει επιτέλους το χρόνο να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Οι δυο τους αποφεύγουν να διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή παρά το γεγονός ότι είναι 20 χρόνια μαζί, ωστόσο έκαναν μια εξαίρεση και ανέβασαν μια φωτογραφία τους, όπου απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια περνάει πολύ καλά στις διακοπές της και αυτό φαίνεται, αφού και πριν από ένα μήνα που βρέθηκε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και από το άσπρο-μπλε τοπίο, αλλά και από την ίδια, είτε ποζάροντας με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι κάνοντας τους followers να παραληρούν με το σώμα της, είτε με καλοκαιρινό ανέμελο λουκ.

Η φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον γοητευτικό σύζυγό της Δημήτρη Μάζη

Ξεπέρασαν μαζί και μια επιπλοκή στην υγεία τους

Πριν από ένα χρόνο η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε εκτός εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και εμφανίστηκε μέσω skype από το σπίτι της. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια παραμένει σε καραντίνα, καθώς ο σύζυγός της εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οικογενειακώς να μένουν έγκλειστοι. Την ίδια κατάσταση βίωσε και φέτος η παρουσιάστρια καθώς κόλλησε η ίδια.

Η ίδια λοιπόν, έχοντας βρει χρόνο αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της και το έδειξε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της. Παράλληλα, μετέφερε και όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία τους.

«Είμαι μια χαρά, είμαστε μια χαρά και τα παιδιά δόξα το Θεό καλά. Αύριο θα κάνουμε τα μοριακά μας και θα ξέρουμε. Πιστεύουμε πως δεν έχουμε κάτι γιατί μέχρι τώρα όλα τα τεστ βγαίνουν αρνητικά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την κατάσταση της υγείας τους.

ΠΗΓΗ Ope