Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Η οργισμένη ανάρτηση που έκανε

"Προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Η οργισμένη ανάρτηση που έκανε

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές μέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος με μια ανάρτησή του στα social media (δείτε την εδώ), ωστόσο είχε μπερδευτεί και είχε παρουσιάσει αρνητικά δύο θετικά τεστ κορωνοϊού.

Έτσι, ο ίδιος ακόμα νοσούσε, αλλά πίστευε πως είναι αρνητικός, κάτι που του επεσήμαναν πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου 6/8, ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσίευσε και πάλι ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του για μερικά sites.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την υγεία του & το ξέσπασμά του

«Μέσα στο πρόβλημα μου. Είχα μια τεράστια υποστήριξη από όλους σας και σας ευχαριστώ. Το παράπονο μου είναι ότι τα κουτσομπολίστικα site αναπαράγοντας το λάθος μου με την άχνη γραμμή και προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν. Όφελος καλό όλα καλά. Τεστ στο φαρμακείο από τον αγαπητό κύριο Σωτήρη που γιορτάζει σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την υγεία του & το ξέσπασμά του φωτογραφία

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την υγεία του & το ξέσπασμά του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης "λύνει" τη σιωπή του για την δύσκολη περίοδο που βίωσε

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το πρωί της Παρασκευής 15/4 παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day και τη Όλγα Λαφαζάνη. Ο αγαπημένος σεφ, που πρόσφατα μίλησε και για την πρώτη σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή, αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στο στομάχι του και από 132 κιλά έχασε τα 52!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα».

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα».

«Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. «Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα».