Σοκαριστική μεταμόρφωση - Δείτε την «κοντή» από το «Παρά Πέντε» με μαύρο μπικίνι και κοιλιακούς ''φέτες''

Δεν θα την αναγνωρίζατε αν δεν σας το λέγαμε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκαριστική μεταμόρφωση - Δείτε την «κοντή» από το «Παρά Πέντε» με μαύρο μπικίνι και κοιλιακούς ''φέτες''

Έχουμε δει πολλές αλλαγές ηθοποιών μέσα στα χρόνια, όμως αυτή ξεπερνάει κάθε φαντασία! Η Κατερίνα Θεοχάρη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το ρόλο της περιβόητης «Κοντής» στο «Παρά πέντε», είναι σήμερα αγνώριστη. Και δεν είναι ούτε κοντή όπως την αποκαλούσε η πεθερά της Θεοπούλα, αλλά με κορμί λαμπάδα και ίσιο μαλλί, που δε θυμίζει σε τίποτα το ρόλο της στη μεγάλη επιτυχία του Mega.

Φαίνεται ότι είναι καιρός για μεταμορφώσεις, αφού και ο αγαπημένος διακοσμητής Σπύρος Σούλης έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του και δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε. Επισκέφτηκε την μακρινή και παγωμένη Ισλανδία για το καλοκαίρι και θα μπορούσε κάλιστα να περάσει για ντόπιος.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της «κοντής» του Παρά Πέντε, Κατερίνας Θεοχάρη με μαγιό

Η κοντή του Παρά Πέντε, Κατερίνα Θεοχάρη με μαγιό

Η κοντή του Παρά Πέντε, Κατερίνα Θεοχάρη με κορμί φέτες

Δείτε πόσο έχει αλλάξει και ο «ψηλός» του Παρά Πέντε

Ο Πατρίκιος Κωστής ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε» τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, και πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

Όπως όλα δείχνουν η υποκριτική είναι γι' αυτόν ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει, ωστόσο του λείπει. Πιο συγκεκριμένα έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του πως «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Παράλληλα, για την αλλαγή του επαγγέλματός του δήλωσε: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς».

Ο Πατρίκιος Κωστής είναι πλέον 42 ετών παντρεμένος και έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Δείτε πρόσφατη φωτογραφία του στην παραλία με την οικογένεια του στο Athensmagazine.gr