Αποχωρίστηκε το ολόσωμο μαγιό της μετά από καιρό - Η Σίσσυ Χρηστίδου με χρωματιστό μπικίνι στη Σαμοθράκη

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχωρίστηκε το ολόσωμο μαγιό της μετά από καιρό - Η Σίσσυ Χρηστίδου με χρωματιστό μπικίνι στη Σαμοθράκη

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, για φέτος, πήρε σβάρνα τα νησιά για να ικανοποιήσει την ταξιδιάρα ψυχή της, αλλά και να χαρίσει νέες εμπειρίες στα παιδιά της. Έτσι, μετά τη Λέσβο, όπου γιόρτασε και τα γενέθλια της μικρής της βαφτιστήρας, επισκέφθηκε την Σαμοθράκη.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια το διασκεδάζει πολύ περισσότερο από τα παιδιά της, αφού συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παίζει με τα κύματα και το χαμόγελό της είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Η νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου από την Σαμοθράκη με μπικίνι

Ανέβασε, λοιπόν, και κάποιες άλλες φωτογραφίες της, κάτω από τα βράχια, στο ίδιο μέρος, με τα κύματα να σκάνε στο κορμί της, και αυτό που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως μετά από πολύ καιρό την βλέπουμε με μπικίνι και όχι ολόσωμο μαγιό. «Βρήκα το χαρούμενο μέρος μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου με μπικίνι

Τι συνέβη με τον γιο της

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

undefined

undefined