Τέρμα μαυρισμένη με καταγάλανο φόρεμα στην Μύκονο - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Έκλεψε πάλι όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέρμα μαυρισμένη με καταγάλανο φόρεμα στην Μύκονο - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Μαρίνα Πατούλη, η οποία σε σχεδόν καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει συνεχώς από την Μύκονο, μιας και έχει ανοίξει στο νησί το δικό της κατάστημα με ρούχα (δείτε το εδώ). Έτσι λοιπόν, είναι εμφανές πως βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, ενώ φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη, με τον Βλάσση Χολέβα να είναι ο νέος εκλεκτός της καρδιάς της, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα επίσημα.

Όπως κι να έχει, η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στα καλύτερά της και μάλιστα πριν μερικές ώρες μοιράστηκε μέσα από το instagram μια νέα της φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να φορά ένα μπλε φόρεμα, άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από την Μύκονο

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από την Μύκονο

Όταν η Μαρίνα Πατούλη πήγε σε event με διαφορετικά παπούτσια

Η Μαρίνα Πατούλη από την ημέρα που άνοιξε το μαγαζί της στην Μύκονο, έχει ανανεωθεί πολύ και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ ευτυχισμένη μετά την οριστική σελίδα που γύρισε στη ζωή της, λόγω του διαζυγίου της με τον Γιώργο Πατούλη με τον οποίο ήταν μαζί 35 χρόνια.

Η επιχειρηματίας βρίσκεται μόνιμα στο νησί των ανέμων και δεν λείπει λεπτό από το κατάστημα της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που κοινοποιεί βίντεο με τον πανζουρλισμό που επικρατεί μέσα στο μαγαζί από τους τουρίστες.

Βέβαια, πάντα βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Τα βράδια απολαμβάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού μαζί με φίλους αλλά και τον Βλάσση Χολέβα (δείτε βίντεο από το ξεσάλωμα τους). Πρόσφατα, βρέθηκε σε ένα event και ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μίνι μπλε φόρεμα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μια ολόσωμη φωτογραφία της που προκάλεσε χαμό στα σχόλια. H Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές έχει δηλώσει πως η μόδα είναι προσωπική έκφραση και ανατροπή στερεοτύπων, για αυτό και στο εν λόγω event επέλεξε να φορέσει διαφορετικά mules παπούτσια. Οι διαδικτυακές της φίλες σχολίασαν πως ήταν υπέροχη και την αποθέωσαν για την αυτοπεποίθηση της.