Πιο κορμάρα από ποτέ η Ρούλα Σταματοπούλου - Η φωτογραφία με μαγιό 2,5 μήνες μετά τη γέννα

Τα ''έχασαν΄΄ οι followers της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πιο κορμάρα από ποτέ η Ρούλα Σταματοπούλου - Η φωτογραφία με μαγιό 2,5 μήνες μετά τη γέννα

Μόλις δυόμιση μήνες πέρασαν από τότε που η Ρούλα Σταματοπούλου έφερε στον κόσμο το αγοράκι της και το σώμα της δείχνει στα καλύτερά του. Οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η make up artist με τους followers της μετά τον ερχομό του παιδιού τους έχει κάνει να αναρωτιούνται πως κατάφερε να επανέλθει σε αυτή τη σιλουέτα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφού η πλειοψηφία των γυναικών κάνει καιρό να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η μακιγιέζ των διασήμων είχε χαθεί για ένα διάστημα μετά τη γέννα, αφού όπως παραδέχτηκε ζει μοναδικές στιγμές με το αγοράκι της το οποίο θέλει να έχει όλη μέρα αγκαλιά. Μάλιστα ο μικρούλης έκανε και το πρώτο του μπανάκι στην αγκαλιά της μαμάς του στη θάλασσα και το θέαμα ήταν απλά αξιολάτρευτό!

Το συγκλονιστικό κορμί της Ρούλας Σταματοπούλου 2,5 μήνες μετά τη γέννα

Η Ρούλα Σταματοπούλου με μαγιό 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της

Και το όνομα του μωρού θα είναι...

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα ως μαμά.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία που κρατά το νεογέννητο αγοράκι της προδίδοντας έτσι το όνομά του, το οποίο είναι Άγγελος.

«Ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας…Και έτσι θα τον φωνάζουμε για όλη του την ζωή!!!Εμείς σαν γονείς ψάχναμε όλα τα περίεργα, ξένα ,αρχαία ,βασιλικά & ιδιαίτερα ονόματα, μόνο κινεζικά δεν είδαμε γιατί θελαμε να είναι το κάτι μοναδικό & ασυνήθιστο ..

Τελικά ομως το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ το διάλεξε μόνος του ο μπέμπης μας, την ώρα που χάϊδευα την κοιλίτσα μου λίγο πριν έρθει στον κόσμο! Είναι μια ιστορία που κάποια στιγμή θα σας την πω..», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined