Τον περιποιήθηκε μετά από καιρό - Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Αλεξάνδρου με την κίνηση της Τούνη

Γιόρτασε το γεγονός πως αισθάνεται καλύτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον περιποιήθηκε μετά από καιρό - Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Αλεξάνδρου με την κίνηση της Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, καθώς περιμένουν να γίνουν γονείς στο πρώτο τους παιδάκι. Μπορεί η διάσημη Influencer να μην αισθανόταν πολύ καλά και οι ορμόνες της να έκαναν "πάρτι", ωστόσο ήδη φαίνεται πως η μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε και άρχισε να βρίσκει ξανά τον εαυτό της.

Έτσι, για να το γιορτάσει, αλλά και να καλοπιάσει τον σύντροφό της, ο οποίος κάνει μέχρι και δουλειές στο σπίτι για να την βοηθήσει σε ό,τι έχει ανάγκη, αποφάσισε να του φτιάξει πρωινό, που είναι και η σπεσιαλιτέ της. Του ετοίμασε, λοιπόν, αυγά και το μοντέλο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Το πρωινό που ετοίμασε η Τούνη και ενθουσίασε τον Αλεξάνδρου

«Τι έφτιαξες εδώ; Έχει μέσα αβγά από το χωριό αλανιάρικα, σαν τη ζωή σου. Δηλαδή βλέπω αυτή η κότα εδώ δεν ήταν ήσυχη. Είχε Instagram και αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στηβ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή "κορίτσι" είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ιωάννα Τούνη