«Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι» - Το συγκινητικό μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την ανάρτησή της στην παραλία

Τι γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι» - Το συγκινητικό μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την ανάρτησή της στην παραλία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες πριν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία, όπου βρέθηκε δύο χρόνια μετά τη μοιραία ημέρα της επίθεσης. Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει και να στείλει τη θετική του ενέργεια, γι' αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, όμως, ένα από τα μηνύματά που έλαβε ξεχώρισε.

Πιο συγκεκριμένα, μία μητέρα της έστειλε πως ο μικρός της γιος θα της έκανε σκιά ακόμη και μέσα στη θάλασσα για να την δει να κολυμπάει, με την ίδια να συγκινείται και να της απαντάει πως μεγαλώνει το παιδί της με τον πιο όμορφο τρόπο και αυτό είναι η απόδειξη πως υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω.

Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ο γιος μου να ξέρεις μου είπε ότι αν δεν μπορούσες θα σου κράταγε ομπρέλα μέσα στη θάλασσα. Πόση αγάπη μας έχεις γεμίσει…», ήταν το σχόλιο που δέχθηκε και η η απάντησή της: «Πόσο όμορφα τον μεγαλώνεις, Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι».

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ένιωθα αγωνία»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πάντα προσπαθεί να δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής μέσα από διάφορα συγκινητικά μηνύματα προς το κοινό της, παρά το γεγονός πως πέρασε έναν Γολγοθά. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε, δηλαδή, μία σειρά από φωτογραφίες, από τη στιγμή που έκοβε τα μαλλιά της, ενώ αφέθηκε στα χέρια επαγγελματιών και για το μακιγιάζ της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μικρή εξομολόγηση για τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ... όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως ????????έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν... τον ΛΑΤΡΕΨΑ. @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μεταμόρφωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - αλλαγή

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μακιγιάζ