«Έχω χάσει κάποια κιλά που...» - Όλη η αλήθεια για την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου

Μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω χάσει κάποια κιλά που...» - Όλη η αλήθεια για την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου

Την ώρα που η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σύρο κάνοντας βόλτες με το σκάφος, κυκλοφόρησε η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Secret, στην οποία μιλάει για την τηλεόραση, τα προγράμματα που της αρέσει να παρακολουθεί, για τις συνεργασίες, αλλά και για τον γάμο της.

Ένα, όμως, από τα πιο σημαντικά στοιχεία για το οποίο εξέφρασε την άποψή της, είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τον εαυτό της και μιλάει για την εικόνα της, τα κιλά που έχει χάσει, αλλά και τα σχόλια που μπορεί να δέχεται για όλα τα παραπάνω από τον κόσμο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για την απώλεια των κιλών της

Τι σε χαλάει στην TV και τι σε χαλαρώνει;

Δεν μπορώ να δω καθόλου ριάλιτι. Αντίθετα, με χαλαρώνει ένα βραδινό τοκ σόου.

Αν έπρεπε να συνεργαστείς με κάποιον και είχες την επιλογή, με ποιον θα ήθελες να κάνεις εκπομπή;

Δύσκολο… Θα σου πω όμως τον Νίκο Μουτσινά. Τον αγαπώ και περνάω καλά.

Μαρία Μπεκατώρου

Περίμενες ότι θα γινόσουν και fashion icon; Δηλαδή, πως θα ασχολούνταν τα media με το τι φοράς, πώς έκανες τα μαλλιά σου και όλα αυτά;

Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη.

Σε αγχώνει η εικόνα σου επειδή είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο και θα κριθείς;

Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένος με το σώμα που έχει, ενώ και η τηλεόραση δεν καλλιεργεί πρότυπα καλογυμνασμένης γυναίκας. Αυτά έχουν ευτυχώς παρέλθει. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με το σώμα που έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει κάποια κιλά που δεν τα ήθελα, προσπαθώ να τα διατηρήσω και νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω.

Υπάρχει μυστικό για να κρατήσει μια σχέση, ένας γάμος;

Η γιαγιά μου έλεγε “να μπαίνει από τη μία, να βγαίνει από την άλλη”. Δεν είναι να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά και τοις μετρητοίς. Να τα πολυψειρίζουμε. Όταν τα βασικά είναι καλά, είσαι ευχαριστημένος, έχεις αφοσιωμένο σύντροφο, που σε αγαπά, σε φροντίζει και δεν έχει άλλα, μεγάλα μειονεκτήματα, τότε όλα είναι καλά. Ας πέσει και κάτι κάτω…

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την παρουσιάστρια

Η μεταγραφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο MEGA ήταν ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά βήματα που έχει κάνει καθώς η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την ίδια ήταν πολύ καλή. Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «The Chase» όπου όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Να τονίσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς το συγκεκριμένο project έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ).

Από την άλλη, η Μαρία Μπεκατώρου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, δεν δίστασε να κάνει repost την ανακοίνωση του MEGA για όσους επιθυμούν να στείλουν αίτηση για να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ανάρτηση Μαρίας Μπεκατώρου