«Παιδιά, είναι...» - Η "αφοπλιστική" απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα σχόλια για την κοιλίτσα της

Καλά τα λέει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παιδιά, είναι...» - Η

Η Μαίρη Συνατσάκη πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά και ήδη προσέχει πολύ και ακολουθεί τις οδηγίες που της έχει δώσει ο γιατρός της. Οι πρώτες ερωτήσεις από το κοινό έχουν ήδη αρχίσει, ωστόσο ανάμεσα σε αυτές κυριαρχούσε και το γεγονός πως κανείς δεν είχε δει την κοιλίτσα της μέχρι τώρα.

Η επιχειρηματίας συγκέντρωσε αυτά τα λόγια σε μία φωτογραφία και προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντούσε για το τι συμβαίνει και για ποιο λόγο δεν είναι αρκετά φουσκωμένη η κοιλίτσα της ακόμα. Δεν είναι κάτι παράλογο, άλλωστε, αφού είναι αρκετά νωρίς.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα σχόλια για την κοιλίτσα της

«Προχθές που ανέβασα αυτή την φωτογραφία ψάχνατε την κοιλιά. Παιδιά είναι μικρή ακόμα, τώρα ξεπετάγεται στο ανφας δεν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη

Και μετά ακολούθησε αυτή η φωτογραφία

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης της και αναμένουν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά με τον Ίαν Στρατή. Από τότε καθημερινές είναι οι αναρτήσεις της influencer, που βιώνει πολύ όμορφα την περίοδο αυτή ενώ δε δίστασε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των followers της. Μάλιστα τους έκανε και το χατίρι να ανεβάσει φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, όπου φαίνεται ολοκάθαρα ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Από την ημέρα της ευχάριστης είδησης και μετά, η Συνατσάκη μοιράζεται τους προβληματισμούς της σχετικά με αυτή τη νέα φάση στη ζωή της, αλλά και τις αλλαγές που συντελούνται στο σώμα και στον οργανισμό της. Ένα χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης είναι και οι συχνές λιγούρες, τις οποίες φροντίζει να ικανοποιεί, και τις μοιράζεται μάλιστα και με το κοινό της.

Πανευτυχής λοιπόν στην παραλία πόζαρε με το μαγιό της δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα που πλέον δεν κρύβεται.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα