Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η εγκυμονούσα έκανε το πρώτο της μπάνιο παρά τις αντίξοες συνθήκες

Όλα πήγαν καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η εγκυμονούσα έκανε το πρώτο της μπάνιο παρά τις αντίξοες συνθήκες

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες ημέρες πριν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έχει αρχίσει να αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τις συνεχόμενες ζαλάδες και τους εμετούς που της προκαλούσε η εγκυμοσύνη και, μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη της έξοδο στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Την Κυριακή 7/8 αποφάσισαν να κάνουν άλλη μία, πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί με πισίνα, αφήνοντας για λίγο τον αναπαυτικό καναπέ της, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν και τόσο ευνοϊκός, γεγονός που επισήμανε και η ίδια απαντώντας στην ανάρτηση του συντρόφου της.

Άλλη μία έξοδος για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Θεούλη μου, σε παρακαλώ...»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να πέρασει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.