Με φούξια μαγιό κάτω από τους καταρράκτες - Η Παναγιώτα Βλαντή "έριξε" το Instagram με το κορμί της

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φούξια μαγιό κάτω από τους καταρράκτες - Η Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή, όπως και πολλοί ακόμη διάσημοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ξεκίνησε τις διακοπές της και απομακρύνθηκε από τον θόρυβο της Αθήνας και τις υποχρεώσεις της, και βρέθηκε σε ένα από τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας, στους καταρράκτες στο Πολυλίμνιο.

Οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την επίσκεψη και η ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα φορώντας αρχικά όλα της τα ρούχα και δηλώνοντας την επιθυμία της να βουτήξει στα γαλάζια νερά, ενώ στη συνέχεια, αφού βούτηξε ξάπλωσε μέσα στη λίμνη φορώντας το φούξια μπικίνι της και χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Παναγιώτα Βλαντή με φούξια μπικίνι κάτω από τους καταρράκτες

Παναγιώτα Βλαντή - μπικίνι

Παναγιώτα Βλαντή

«Είχα περάσει από 60 ακροάσεις...»

Η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία πρόσφατα μίλησε για το γάμο της, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» το μεσημέρι της Τρίτης 7/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην θεατρική της διαδρομή κάνοντας μία αναδρομή στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός ανέφερε πως σαν παιδί ήταν εσωστρεφές και κλειστός χαρακτήρας και ο περίγυρός της αδυνατούσε να καταλάβει αυτή την «εσωτερικότητά» της.

«Ήμουν πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί και καθόλου κοινωνική. Ντρεπόμουν πάρα πολύ σε σημείο να με θεωρούν “περίεργο παιδί”. Δεν μπορούσαν να μεταφράσουν αυτή την εσωτερικότητα. Ήμουν πολύ κλειστή. Είχα μια συστολή, δεν μπορούσα να μιλήσω εύκολα».

Αλλά αυτή η συστολή δεν στάθηκε εμπόδιο για την καριέρα της. Μάλιστα, φαίνεται πως είχε γερό απόθεμα ψυχής καθώς ενώ άλλοι ύστερα από 60 απορρίψεις σε οντισιόν θα τα είχαν παρατήσει εκείνη ποτέ δεν το έβαλε κάτω,

«Όταν ανέβηκα για πρώτη φορά στο σανίδι είχα πολύ άγχος. Ήταν στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Προηγουμένως είχα περάσει από 60 ακροάσεις και δεν με πήραν σε καμία. Καμία φορα δεν κάνουμε σε κάποιους. Τα νέα παιδιά που πάνε σε ακροάσεις και δεν τους παίρνουν μπορεί να μην ταιριάζουν», αποκάλυψε.