Χώρισαν και δεν το λένε; Οι αναρτήσεις Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη που αποκαλύπτουν την αλήθεια

Δεν χρειάζεται να πουν κάτι παραπάνω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν και δεν το λένε; Οι αναρτήσεις Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη που αποκαλύπτουν την αλήθεια

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που λένε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει, ωστόσο οι αναρτήσεις από κοινές διακοπές έμπλεξαν λίγο τα πράγματα. Μάλιστα, τα σχόλια που κάνουν οι χρήστες του Instagram έφεραν το ξέσπασμα της δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή.

Ήταν και είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που παρόλο που ο έρωτας τους ξεκίνησε από ένα ριάλιτι, αυτό του Survivor, άντεξε στο πέρασμα των χρόνων. Μπορεί λοιπόν, δημοσιεύματα να γράφουν πως ο Κωνσταντίνος βρήκε άλλη σχέση, ενώ μπλέχτηκε και το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα, οι αναρτήσεις που έκαναν χθες 7/8 το βράδυ ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Οι αναρτήσεις Βασάλου - Βαλαβάνη

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη απόλαυσαν μαζί το μπάνιο τους, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους σε γνωστό μαγαζί.

Οι αναρτήσεις αυτές δίνουν πολλές απαντήσεις! Το σίγουρο είναι πως οι ίδιοι θα έχουν κουραστεί από τις φήμες και τα ψευδή δημοσιεύματα και θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραλία μαγιό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγιό έξοδος ποτό

Κωνσταντίνος Βασάλος θάλασσα

Κωνσταντίνος Βασάλος βραδινή έξοδος

Η νέα αγάπη της Ευρυδίκης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τις γυναίκες που της αρέσει να γυμνάζονται και να διατηρούν το κορμί τους σε φόρμα, ενώ προσπαθούν να ακολουθούν υγιεινές συνήθειες στη ζωή τους. Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πολλά ήδη άθλησης, όπως οι πιλάτες, το trx και τα βάρη, στα οποία είναι ειδικός και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για το καλοκαίρι επέλεξε να ξεκινήσει για άλλη μία φορά το σέρφινγκ, ωστόσο δεν στάθηκε μόνο εκεί και αποφάσισε να επιδοθεί σε ένα πιο σκληρό και αυστηρό άθλημα, το μποξ. Η πυγμαχία είναι ένα πολύ απαιτητικό σπορ, με το οποίο γυμνάζεις όλο το σώμα ταυτόχρονα, ενώ μαθαίνεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να αποκτάς πειθαρχία. Αυτό είναι κάτι που της ταιτριάζει γάντι, αναρωτιόμαστε, όμως, πόσο πιο καλλίγραμμο μπορεί να γίνει ακόμη το σώμα της.