Με ροζ μπικίνι και μακρύ παρεό - Εντελώς άβαφη η Δανάη Λιβιεράτου μπροστά από την πισίνα

Δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ροζ μπικίνι και μακρύ παρεό - Εντελώς άβαφη η Δανάη Λιβιεράτου μπροστά από την πισίνα

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των social media, ενώ βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα εξαιτίας των εμφανίσεων και των αναρτήσεών της. Το τελευταίο διάστημα είδε την αδερφή της να ορκίζεται και γι' αυτό την επισκέφθηκε στο Λονδίνο, όμως έχει επιστρέψει και βρίσκεται ήδη σε κάποιο νησί για τις διακοπές της.

Μάλιστα, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές της, με τελευταία της ανάρτηση μία εικόνα της κατά την οποία ποζάρει καθιστή σε ένα σκαμπό στο ξενοδοχείο που διαμένει, μπροστά από την πισίνα, με φούξια μπικίνι και ένα μακρύ λευκό παρεό με μπλε σχεδιάκια στο κάτω μέρος του σώματός της.

Η Δανάη Λιβιεράτου με μπικίνι μπροστά στην πισίνα

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με κλάμερ, ενώ δεν υπάρχει ούτε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Άλλωστε δεν το έχει ανάγκη. Το μόνο που έχει προσθέσει για λίγο παραπάνω στυλ, είναι μερικά κοσμήματα στα χέρια και στον λαιμό της, τα οποία, όμως είναι διακριτικά και δεν "παίρνουν" από την λάμψη της.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - μπικίνι

Την φιλούσε τρυφερά στο κεφάλι κρατώντας μία μπύρα στο χέρι

Η Δανάη Λιβιεράτου χαράζει την δική της πορεία στον χώρο της δημοσιότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται καθημερινά πολλά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές της, όμως αυτό το διάστημα φαίνεται πως απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο κάνοντας διακοπές.

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που την είδαμε να αγκαλιάζεται με το αγόρι της, Pablo, μπροστά από το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο, σε μία φωτογραφία που θύμιζε ταινία, και οι δυο τους είναι και πάλι μαζί σε κάποιο άλλο προορισμό τον οποίο δεν αποκαλύπτουν, ωστόσο δεν σταματούν να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες.

Σε μία από αυτές είναι ξανά αγκαλιά, με εκείνον να της φιλάει τρυφερά το κεφάλι κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, ενώ εκείνη λάμπει από ευτυχία.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - αγόρι